Telephone: Heinenoord: 010 - 414 68 44 Telephone: Hoogeveen: 0528 - 745 741

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental is een snelgroeiend familiebedrijf in Stroom-, Water, Warmte, en Lichtvoorzieningen in Evenementen en bouw. Het bedrijf is de afgelopen jaren gespecialiseerd in groene, duurzame voorzieningen. Het belang van de klant staat voorop, meedenken in oplossingen en besparingen. F&L staat voor hoge kwaliteit, het nakomen van afspraken en voor het meedenken met de klant. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen die voor zowel de klant als voor F&L voordelig en duurzaam zijn.


Boekhoudkundig Medewerker (M/V) - Omgeving Heinenoord

Boekhoudkundig Medewerker m/v
Als boekhoudkundig medewerker ben je verantwoordelijk voor de verwerking van alle financiële- en boekhoudkundige gegevens. Je regelt de financiële administratie van A tot Z.


Allround buitendienst medewerker (M/V) - Omgeving Heinenoord

Allround buitendienst medewerker
In deze veelzijdige functie is elke dag anders. Als Allround buitendienst medewerker ben je veelzijdig inzetbaar en vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaamheden te verrichten. In deze functie ben je werkzaam op allerlei verschillende soorten evenementen, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Omdat de werkzaamheden zo divers zijn is het van belang dat je affiniteit hebt met water- en elektrotechniek. Over het algemeen zijn het meer buiten werkzaamheden die verricht moeten worden.


Dieselmonteur (M/V) - Omgeving Heinenoord

Dieselmonteur
Als dieselmonteur bij Powerrental is geen dag hetzelfde en heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. In deze functie ben je soms ook op locatie werkzaam, maar niet alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden binnen de werkplaats.


Magazijnmedewerker (M/V) - Omgeving Heinenoord

Magazijnmedewerker M/V
Voor in ons magazijn in Heinenoord zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele magazijnmedewerker.. Daarnaast let je erop dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Uiteraard doe je dit allemaal in samen met je gezellige collega’s uit het team.


Klusjesman - Omgeving Heinenoord

Klusjesman
In je functie van allround klusjesman is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteunende werkzaamheden binnen het bedrijf en je speelt in op calamiteiten die zich voordoen. Dankzij jou kunnen al je collega's hun werkzaamheden goed uitvoeren.


Office medewerker (M/V) - Omgeving Heinenoord

Office medewerker
Voel jij je prettig in een veelzijdige functie met een breed pakket aan diverse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als office medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega’s.


Transportplanner (M/V) - Omgeving Heinenoord

Transportplanner
Als transportplanner ben jij verantwoordelijk voor de planning van de te leveren materialen en de desbetreffende montage en-/ of demontage die daarbij hoort. Voor deze planning heb je een nauwe samenwerking met de projectmanager om de juiste kwaliteit en service te kunnen leveren aan de klant.