Telephone: Heinenoord: 010 - 414 68 44 Telephone: Hoogeveen: 0528 - 745 741

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental is een snelgroeiend familiebedrijf in Stroom-, Water, Warmte, en Lichtvoorzieningen in Evenementen en bouw. Het bedrijf is de afgelopen jaren gespecialiseerd in groene, duurzame voorzieningen. Het belang van de klant staat voorop, meedenken in oplossingen en besparingen. F&L staat voor hoge kwaliteit, het nakomen van afspraken en voor het meedenken met de klant. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen die voor zowel de klant als voor F&L voordelig en duurzaam zijn.

Allround Waterspecialist - Omgeving Heinenoord

Allround Waterspecialist
Ben jij een echte aanpakker en hou je van organiseren? Bij F&L Powerrental, een snelgroeiend familiebedrijf in Stroom, water, warmte en lichtvoorzieningen in evenementen en bouw, zijn wij opzoek naar een allround waterspecialist / loodgieter.


Buiten terrein medewerker - Omgeving Heinenoord

Buiten terrein medewerker
In deze veelzijdige functie is elke dag anders. Als Allround buitendienst medewerker ben je veelzijdig inzetbaar en vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaamheden te verrichten. In deze functie ben je werkzaam op allerlei verschillende soorten evenementen, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Omdat de werkzaamheden zo divers zijn is het van belang dat je affiniteit hebt met water- en elektrotechniek. Over het algemeen zijn het meer buiten werkzaamheden die verricht moeten worden.


Dieselmonteur - Omgeving Heinenoord

Dieselmonteur
Als dieselmonteur bij Powerrental is geen dag hetzelfde en heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. In deze functie ben je soms ook op locatie werkzaam, maar niet alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden binnen de werkplaats.


Magazijnmedewerker - Omgeving Heinenoord

Magazijnmedewerker M/V
Voor in ons magazijn in Heinenoord zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele magazijnmedewerker.. Daarnaast let je erop dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Uiteraard doe je dit allemaal in samen met je gezellige collega’s uit het team.


Klusjesman - Omgeving Heinenoord

Klusjesman
In je functie van allround klusjesman is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteunende werkzaamheden binnen het bedrijf en je speelt in op calamiteiten die zich voordoen. Dankzij jou kunnen al je collega's hun werkzaamheden goed uitvoeren.


Overige Functies - Omgeving Heinenoord

Overige functies
We zijn altijd op zoek naar goed personeel, denk je dat je goed in team past solliciteer dan zeker!.