Bouw & Industrie

De Groene Boog

De Groene Boog
Klant De Groene Boog
Branche Bouw
Oplossingen Licht & stroom

De Groene Boog is een combinatie van BESIX, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI en is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de A16 Rotterdam. F&L Powerrental levert stroom- en lichtvoorzieningen.

Het project
De werkzaamheden van De Groene Boog zijn niet te missen. De A16 Rotterdam wordt een nieuwe rijksweg van 11km tussen de A16/A20 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. In 2025 staat de oplevering op de planning en tot die tijd leveren wij onder andere aggregaten, lichtmasten en elektrische gators, zodat de bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. Een bijzonder project, door de omvang, de locatie en complexiteit.

Stroomvoorzieningen
Meerdere jaren staan de aggregaten van F&L Powerrental op de bouwplaats, zodat het materiaal van de bouwpartijen voorzien zijn van stroom. Verspreid over het terrein staan tientallen aggregaten die draaien op HVO100, een duurzame biobrandstof

Lichtvoorzieningen
Op de bouwplaats staan veel lichtmasten. Aan de hand van de vorderingen van de werkzaamheden worden de lichtmasten zelf eenvoudig verplaatst door de opdrachtgever. De verlichting wordt door De Groene Boog gemakkelijk geregeld met onze verlichtingsapp waarop de lichtmasten, verspreidt over 3.5 kilometer, zijn aangesloten. Licht aan of uit? Dat wordt met één knop geregeld via de lichtapp op de telefoon. Door verlichting op te delen in secties, is het mogelijk om alleen de lampen in te schakelen op plaatsen waar daadwerkelijk gewerkt wordt.

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of we iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht