Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Nieuws en artikelen

Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang die we boeken. We delen ook graag onze kennis met je. Lees onze artikelen en de laatste nieuwsupdates op deze pagina. Wil je niets missen? MeldĀ je dan aan voor onze nieuwsbrief.

24-11-2023
Post Sanitair Verhuur Toilet Units
Moederbedrijf van F&L Powerrental doet overname van Post Sanitair Verhuur
F&L Rental Group, de moederorganisatie van F&L Powerrental, heeft sinds 22 november 2023 Post Sanitair Verhuur overgenomen voor uitbreiding in tijdelijke sanitaire voorzieningen voor onder andere de bouw- en evenementenbranche. Lees meer.
14-09-2023
Korter wordende dagen: huur je licht
De dagen worden langzaam maar zeker korter! Met de verschuiving in de lengte van de daglichturen, zowel in de ochtend als avond, biedt F&L Powerrental de oplossing om de duisternis het hoofd te bieden. Huur op tijd je licht, om de werkplekken helder, veilig en levendig te houden.
12-06-2023
Drinkwater in de zomer
Met de zomermaanden voor de deur stijgt de vraag naar drinkwater. Nederland behoort tot de landen met het schoonste drinkwater. Maar wat als er geen vaste wateraansluiting is op locatie? Hoe regel je dan het drinkwater? Met mineraalwater uit flessen of pakken? Met jerrycans? Dat kan gemakkelijker met drinkwatercontainers.
31-10-2022
ISO-gecertificeed kabels en verdeelkasten keuren
F&L Powerrental is ISO gecertificeerd
Met trots kunnen wij melden dat F&L Powerrental sinds zomer 2022 ISO gecertificeerd is met: ISO 9001 en ISO 14001. Met de certificeringen laten we zien dat F&L Powerrental in staat is te voldoen aan de internationale eisen van klant, milieu en wet- en regelgeving. En dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering.
13-10-2022
Licht huren
Wintertips voor de bouwplaats!
De dagen worden korter! Extra licht nodig op de bouwplaats? Het wordt kouder! Verwarming nodig? En voorkom bevriezing van de water- en/of opstartcontainer. De wintertips voor de bouwplaats.
01-07-2022
F&L Powerrental doet overname van TWT
Bij F&L Powerrental is verhuur van tijdelijk stroom altijd de hoofdmotor geweest met daaronder de onderdelen water, warmte en licht. Dat gaat nu veranderen, want F&L Powerrental heeft sinds 1 juli 2022 TWT Verhuur uit Limburg overgenomen. TWT is uniek vanwege haar complete dienstverlening in tijdelijke watertechniek en sanitaire voorzieningen.