Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Nieuws en artikelen

Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang die we boeken. We delen ook graag onze kennis met je. Lees onze artikelen en de laatste nieuwsupdates op deze pagina. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

31-10-2022
ISO-gecertificeed kabels en verdeelkasten keuren
F&L Powerrental is ISO gecertificeerd
Met trots kunnen wij melden dat F&L Powerrental sinds zomer 2022 ISO gecertificeerd is met: ISO 9001 en ISO 14001. Met de certificeringen laten we zien dat F&L Powerrental in staat is te voldoen aan de internationale eisen van klant, milieu en wet- en regelgeving. En dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering.
13-10-2022
Licht huren
Wintertips voor de bouwplaats!
De dagen worden korter! Extra licht nodig op de bouwplaats? Het wordt kouder! Verwarming nodig? En voorkom bevriezing van de water- en/of opstartcontainer. De wintertips voor de bouwplaats.
01-07-2022
F&L Powerrental doet overname van TWT
Bij F&L Powerrental is verhuur van tijdelijk stroom altijd de hoofdmotor geweest met daaronder de onderdelen water, warmte en licht. Dat gaat nu veranderen, want F&L Powerrental heeft sinds 1 juli 2022 TWT Verhuur uit Limburg overgenomen. TWT is uniek vanwege haar complete dienstverlening in tijdelijke watertechniek en sanitaire voorzieningen.
14-02-2022
F&L Powerrental pakt door met emissieloze aggregaten
F&L Powerrental, verhuurspecialist voor tijdelijke stroom, warmte, water en lichtvoorzieningen, pakt door en breidt de emissieloze verhuurvloot van Hydrozine aggregaten uit.
05-02-2022
Opties voor tijdelijke watervoorzieningen op de bouwplaats
Water is op iedere bouwplaats onmisbaar. Hoe regelen jullie (drink)water op het bouwterrein als er geen vaste wateraansluiting is of als deze niet toereikend is? Is dat bijvoorbeeld met jerrycans, een IBC-container of drinkwatercontainer? F&L Powerrental biedt diverse opties van 1.000 – 50.000 liter om warm en koud water voor de bouwplaats te regelen, zodat jij als bouwbedrijf geen omkijk hebt naar goede watervoorzieningen.
Schone en tijdelijke energiebronnen voor op de bouwplaats
Duurzaam bouwen begint met het verminderen van het stroomverbruik, maar we zullen ook moeten overstappen op schone energie. Waar haal je die benodigde groene stroom voor al het materieel vandaan? Van groen, groener tot groenste oplossing voor de bouwplaats.