Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Water

Schoon en dorstlessend drinkwater is van het grootste belang. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke watervoorzieningen voor diverse doeleinden, zowel groot als klein en leveren, op welke locatie dan ook, een compleet, veilig en gedesinfecteerd drinkwatersysteem. Naast een uitgebreid assortiment aan drinkwatersystemen verhuren wij ook watercontainers vanaf 1.000 liter tot wel 26.000 liter en sanitaire systemen via TWT. Wanneer je een watervoorziening nodig hebt voor een evenement, bouwplaats of een ander project, dan vind je bij ons beste oplossing! Wij zorgen voor een volledig, veilig en gedesinfecteerd systeem, waar dan ook.

Complete tijdelijke waterinfrastructuur

Bij F&L Powerrental kun je terecht voor complete tijdelijke waterinfrastructuur, inclusief filtering, waterbuffers, aftappunten, opslagtanks en leidingen. Bij situaties waarin geen toegang is tot een drinkwaternetwerk, bijvoorbeeld op afgelegen of tijdelijke locaties kunnen alternatieve drinkwatersystemen, zoals watercontainers, worden gebruikt om in de drinkwaterbehoeften te voorzien.

Een grote voorraad aan watercontainers van 1.000 liter tot 6.000 liter, 26.000 liter, jerrycans en waterzakken zijn hiervoor bij ons aanwezig. Je kunt de volledige waterinfrastructuur aan ons overlaten of ervoor kiezen om verschillende onderdelen apart te bestellen. Een extra buffer is zo geregeld!

Drinkwatercontainer

Schoon drinkwater is het allerbelangrijkste wat er is. Een standalone drinkwatercontainer is speciaal ontworpen voor het opslaan en distribueren van drinkwater. Het kan vooraf worden gevuld met schoon water en naar de locatie worden getransporteerd, waar het door ons wordt aangesloten op distributiepunten of aftappunten. In de standalone functie kan de drinkwatercontainer functioneren als gekoelde drinkwatertank bij drinkwater tappunten. Het drinkwater wordt online gemonitord om de waterkwaliteit te waarborgen. Lees hier meer over de drinkwatercontainers.

Opstartcontainer: drinkwater en stroom

Wanneer je niet alleen drinkwater nodig hebt, maar ook stroom, dan kunnen wij dit gecombineerd leveren met onze opstartcontainer. Deze unieke unit bieden wij compleet aan met 1.000 liter HVO100 (fossielvrije diesel) en 1.000 liter drinkwater, inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd. De opstartcontainer kan uiteraard gecombineerd worden met een drinkwatercontainer, buffer of waterzak om de capaciteit te vergroten.

 

Spoel- en afvalwater

Afvalwater dat vrijkomt bij horeca, sanitair of bouw, laten wij op een veilige en beschermde manier afvoeren. Onze watersystemen, koppelingen, pompen en leidingen zijn strikt gescheiden voor vuilwatergebruik en worden grondig gedesinfecteerd. Zo kun je zorgeloos gebruikmaken van onze systemen, volledig aangepast aan jouw wensen.

Schoon sanitair: wc en douche

Niets is zo fijn als even opfrissen onder de douche na een dag (of nacht) hard werken of feesten. Of dit nu bij een bouwproject of evenement is, met een compleet aanbod aan sanitaire voorzieningen kunnen we je van alle gemakken voorzien. Wij bieden met TWT verschillende wc-blokken, wasbakken, handenwas-units en douches aan. Koud of warm water, boilers, leidingen, spoelingenen uiteraard afvoerpijpen en koppelstukken om het afvalwater veilig en beschermd af te voeren. Daarbij zijn we mobiel en flexibel, hoe groot jouw vraag naar water ook is. Leer hier meer.

Neem contact op

Heb je een drinkwatersysteem nodig, of wil je sanitaire voorzieningen of een complete waterinfrastructuur huren? Ons ervaren en deskundig team helpt je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw project. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier hieronder in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je watersysteemprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.