Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Water

Water is een eerste levensbehoefte. F&L Powerrental zorgt voor veilige en betrouwbare drinkwatersystemen, groot en klein. Maar ook regelen we sanitaire systemen via TWT, vuilwaterafvoer of warm water. Daarbij zijn we mobiel en flexibel, hoe groot uw waterbehoefte ook is.

Geen wateraansluiting? Geen punt. Bij elke tijdelijke behoefte voorzien we in een maatoplossing. Je kunt het complete systeem van een volledige waterinfrastructuur aan F&L Powerrental overlaten, of ervoor kiezen om verschillende onderdelen apart te bestellen. Een extra buffer? In een handomdraai geregeld.

Drinkwater

Schoon drinkwater is het allerbelangrijkste wat er is. We zorgen voor een compleet, veilig en gedesinfecteerd systeem, op welke plek dan ook. Inclusief: filtering, waterbuffers, aftappunten, opslagtanks, leidingen. Precies wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. We hebben watercontainers van 1.000 liter tot 6.000 liter, van 26.000 liter, jerrycans en waterzakken. Er is altijd een oplossing door de de combinatie van diverse containers, tanken of waterzakken.

Spoel- en afvalwater

Voor horeca, grijswater, sanitair of bouw: we zorgen ervoor dat afvalwater veilig en beschermd afgevoerd kan worden. Onze watersystemen, koppelingen, pompen en leidingen zijn strikt gescheiden voor vuilwatergebruik en worden grondig gedesinfecteerd. Zorgeloos gebruik, helemaal naar wens in te richten.

Schoon sanitair: wc en douche

Na hard werken óf hard feesten is niks zo lekker als een goede, warme douche. Ook voor een compleet aanbod aan sanitaire voorzieningen verzorgen we van begin tot eind de juiste oplossing. We hebben verschillende wc-blokken, handenwasunits en douches. Koud of warm water, boilers, leidingen, spoeling en uiteraard vermaalpompen om het afvalwater veilig en beschermd af te voeren. Maak het zo uitgebreid (of juist niet!) als je wilt. Leer hier meer.

Opstartcontainer: drinkwater en stroom in één

Drinkwater en stroom nodig voor bijvoorbeeld een kantoorunit? Het kan gecombineerd geleverd worden met onze opstartcontainer. Deze unit wordt compleet afgeleverd met 1.000 HVO100 en 1.000 liter drinkwater, inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd. De opstartcontainer kan uiteraard gecombineerd worden met een drinkwatercontainer, buffer of waterzak om de capaciteit te vergroten.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elke vraag is een oplossing waar onze specialisten je graag bij helpen.