Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Warmte

Bij F&L Powerrental begrijpen we dat elke locatie unieke verwarmingsbehoeften heeft en een persoonlijke benadering vereist. Of het nu gaat om bedrijfshallen, fabriekshallen of aluhallen, wij hebben de juiste verwarmingsoplossing voor jouw locatie. Voor grotere ruimtes bieden wij dieselkachels en Airsocks aan, terwijl elektrische kachels en infraroodkachels weer ideaal zijn voor kleinere ruimtes.

Warmteoplossingen op maat voor elk project

F&L Powerrental een breed scala aan verwarmingsoplossingen voor diverse situaties, van bouwdrogers voor het drogen van gebouwlocaties tot krachtige dieselkachels voor grote hallen.

In het algemeen zijn luchtverwarmers een effectieve en duurzame manier om bedrijfs- en aluhallen te verwarmen. Ze zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, een betere luchtkwaliteit en kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van elke situatie. Houd bij het kiezen van de juiste luchtverwarmer rekening met de grootte van de ruimte, de isolatiewaarde, het benodigde verwarmingsvermogen en de energie-efficiëntie van het systeem. Ook het onderhoud en de levensduur van de luchtverwarmer zijn belangrijke factoren om in overweging te nemen. Twijfel je over de juiste aanpak, laat ons langskomen op jouw locatie en vertrouw op ons deskundig advies.

 

Grote ruimtes toch aangenaam warm

Indirecte brandstof (HVO100) gestookte luchtverwarming  is uitermate geschikt voor het efficiënt verwarmen van bedrijfshallen. Bij een grote warmtevraag kunnen luchtverwarmers snel reageren en de warme lucht vlot in de ruimte verspreiden, zeker wanneer de bedrijfshal ook is voorzien van circulatie-ventilatoren of Airsocks. Zo blijft het comfort voor de medewerkers gewaarborgd.

Airsocks

Wanneer je grote ruimtes zoals exposities, beurzen, productiehallen of slaapvertrekken in tenten, aangenaam en optimaal wilt verwarmen dan zijn Airsocks ideaal. De Airsocks -grote luchtslangen met fijne gaatjes- hangen aan het plafond waar ze de warmte gelijkmatig door de hele ruimte blazen, zonder tocht. De dieselkachels die de warmte in de Airsocks brengen zijn ontworpen met het milieu in gedachten en zijn daarom extra zuinig in verbruik. Dit draagt bij aan een verantwoorde en duurzame (werk)omgeving. De verwarmde lucht kan desgewenst gerecirculeerd worden om de dieselkachels nog zuiniger in gebruik te laten zijn. Het gebruik van Airocks biedt luxe en comfort, daar waar het nodig is. De Airsocks zijn modulair te gebruiken in stukken van 5 of 10 meter zodat er voor elk oppervlak een warmteoplossing aanwezig is.

Dieselkachels

Hoeft het niet luxe te zijn maar wel warm, dan is het ook mogelijk om voor grote ruimtes een dieselkachel zonder Airsocks te gebruiken. De warme lucht wordt dan via een grote slang rechtstreeks het pand in geblazen. Een dieselkachel heeft een groot vermogen en levert veel warmte. Wil je de warme luchtslang netjes weggewerkt hebben dan kun je er ook een uitblaaskast bij huren. De dieselkachels zijn verkrijgbaar van 70 kW tot 200 kW en er wordt uitsluitend HVO100 gebruikt.

Elektrische kachels

Elektrische kachels worden gebruikt in ruimtes, zoals een bouwkeet of in (kantoor)panden waar door calamiteiten de stroom voor onbepaalde tijd is uitgevallen.

Elektrische kachels zijn verkrijgbaar van 2,5 kW tot 18 kW.

Infrarood verwarmingsunits

Infrarood verwarmingsunits verwarmen niet de ruimte maar reflecteren direct op personen. Dit is ideaal wanneer een ruimte niet geïsoleerd is en er dus veel warmte verloren gaat via de lucht. Infrarood verwarming kunnen wij van harte aanbevelen in kleinere ruimtes van ongeveer 2 m2 en op poppodia of evenementenpodia. Zodat ook bij een frisse buitentemperatuur, iedereen die op het podium staat aangenaam warm blijft door de infrarood units. Onze infrarood units hebben een vermogen van 1500 Watt.

Servicedienst

We bieden snelle levering, installatie en onderhoud, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Ook ná de installatie staan wij voor je klaar! Onze deskundige technici staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw verwarming optimaal functioneert. Heb je technische vragen? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar en je spreekt direct met een technisch specialist, zodat je altijd snel en adequaat geholpen wordt.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw warmtevraagstuk? Voor de bouwkeet, feesttent of andere locatie kun je kiezen uit een elektrische kachel of het groots aanpakken met behulp van diesel. Airsocks verdelen de warmte strategisch en infraroodkachels houden het verbruik juist minimaal. Heb je geen idee wat de beste zet is? Geen probleem: wij zorgen voor passend klimaatadvies. Neem via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.