Festival

Parookaville

Parookaville
Klant Parookaville
Branche Festival
Oplossingen Stroom & sanitaire voorzieningen

Parookaville is één van de grootste dance festivals in Duitsland op Airport Weeze. Samen met TWT heeft F&L Powerrental dit muziekfestival voorzien van tijdelijke stroomvoorzieningen en de sanitaire voorzieningen.

Parookaville is één van de grootste dance festivals van Duitsland. Wij zijn elkaar tegengekomen op een beurs, al voor de tijd met de strenge coronamaatregelen. In 2022 kon Parookaville, het driedaagse muziekfestival, eindelijk weer plaatsvinden en F&L Powerrental heeft samen met TWT de stroom- en watervoorzieningen geregeld voor het festivalterrein waar maar liefst 210.000 bezoekers op af komen.

Parookaville
Dit legendarische festival staat ook wel bekend als de ‘city of dreams’, want het is een wereld van muziek, vrijheid en geluk. In het weekend van 22 t/m 24 juli hebben zij 210.000 muziekliefhebbers ontvangen die stonden te dansen bij de 12 verschillende podia met ruim 300 dj’s.

Tijdelijke stroomvoorzieningen
Dit muziekfestival hebben wij samen met TWT (dat F&L Powerrental in 2022 heeft overgenomen) voorzien van stroom en de sanitaire voorzieningen. Met elkaar hebben we het voor elkaar gekregen om het volledige festivalterrein te voorzien van stroom. De uitdaging was de grote hoeveelheid aan materialen, verspreid over een groot terrein. Dankzij een strakke voorbereiding met een duidelijk stroom- en waterplan is het gelukt om de voorzieningen te realiseren. Een paar weken voorafgaand was een team hard aan het werk in Duitsland om dit voor elkaar te krijgen. Voor het regelen van de stroom is onder andere het volgende geleverd op het festivalterrein;

  • 100 Aggregaten
  • 700 Verdeelkasten
  • 250 Powerlock sets
  • 4200 Diverse kabels
  • 2500 Yellow Jacket kabelgoten

De aggregaten draaiden op HVO100 diesel. Dit is het duurzame alternatief voor diesel, want het is fossielvrij en emissiearm. Naast de stroom heeft het team ook de sanitaire voorzieningen geregeld.

Meerjarendeal
Een prachtig evenement waar wij aan mochten leveren en met succes, want het is wederzijds zo goed bevallen dat wij achteraf een meerjarendeal hebben gesloten met de organisatie van Parookaville. Nu onze mannen nog aan het afbouwen zijn en de laatste vrachten met spullen Duitsland verlaten, blikken wij terug op deze succesvolle mega productie.

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of kunnen we iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht