Bouw & Industrie

Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Klant Willy Naessens Nederland
Branche Bouw
Oplossingen Stroom en licht

In Hendrik-Ido-Ambacht wordt een energieneutraal en circulair bedrijvenpark van ruim 15 hectare aan bedrijfskavels ontwikkeld. Voor de bouw van het circulaire bedrijventerrein levert F&L Powerrental verschillende stroom- en lichtvoorzieningen.

In Hendrik-Ido-Ambacht wordt het circulaire bedrijvenpark de Ambachtsezoom gebouwd van ruim 15 hectare aan bedrijfskavels. Het bedrijvenpark is ingedeeld in drie verschillende zones, waarvan ook een deel is bestemd voor een combinatie werken/wonen. Willy Naessens Nederland heeft ons gevraagd om de bouwplaats te voorzien van stroom en licht. Dat hebben wij gedaan door een aggregaat te plaatsen dat voldoende stroom geeft voor de werkzaamheden en door diverse lichtmasten neer te zetten.

Licht- en stroomvoorzieningen
Wij hebben het bouwterrein voorzien van stroom- en lichtvoorzieningen. Dat zijn de light cubes geworden met duurzame LED verlichting en een tijdschakelaar. Een ideale oplossing om de bouwplaats tijdelijk te verlichten en daarmee ook wat beter te beveiligen. Naast licht is er ook stroom nodig voor de bouwwerkzaamheden. Dat hebben we opgelost met een aggregaat dat voldoende stroom geeft voor alle werkzaamheden. Al onze aggregaten draaien op HVO en biobrandstof. Een stuk duurzamer dan diesel, want in combinatie met biobrandstof en een roetfilter kan de uitstoot gereduceerd worden met maar liefst 99,9%.

Op deze manier hebben we samen met de opdrachtgever gekeken naar wat nodig is aan licht- en stroomvoorzieningen en hoe we dat op een zo duurzame manier konden leveren.

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of we iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht