Festival

World Police and Fire Games

Klant World Police and Fire Games
Branche Evenement
Oplossingen Stroom & water

Van 22 juli tot en met 31 juli 2022 vonden de World Police and Fire Games plaats in Rotterdam. Het grote internationale sportevenement vindt één keer in de twee jaar plaats, steeds in een ander deelnemend land. Tien dagen lang strijden zo’n 10.000 politieagenten, brandweerlieden, douaniers en gevangenisbewaarders uit 70 landen om de titel in 63 verschillende sporten. Van voetbal en atletiek, tot crossfit, een hondenbiathlon en ultimate firefighter. 

De games zijn er niet alleen om sport te stimuleren onder hulpverleners, maar fungeren ook als ontmoetingsplek en om respect te genereren voor het werk wat zij dagelijks uitvoeren. 

Een echte puzzel
F&L Powerrental mocht de stroom en watervoorziening voor diverse activiteiten verzorgen. Een waanzinnig project om aan mee te werken, maar tevens een grote logistieke uitdaging. 

Omdat het evenement op veel verschillende locaties plaatsvond was een uitstekende voorbereiding noodzakelijk. Een duidelijk stroom- en waterplan, tekeningen etc. waren van groot belang. Iedere dag was anders en steeds moesten er op andere plekken spullen geleverd en opgehaald worden, soms zelfs tot in Hoek van Holland. En dat met de nodige last-minute wijzigingen. Een echte puzzel dus! Gelukkig kunnen we zeggen dat alles goed is verlopen en kijken we terug op een zeer geslaagd evenement.

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of kunnen we iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht