Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Over F&L Powerrental

De verhuurspecialist voor tijdelijke stroom-, water-, licht- en warmtevoorzieningen.

F&L Powerrental

Al dertig jaar regelt F&L Powerrental achter de schermen alle tijdelijke stroom, water, licht en warmte. Waarbij eerst Kees van Veen de touwtjes in handen had, staat nu Ralph van Veen aan het stuur met een team van 45 specialisten. Van oorsprong en nog steeds een familiebedrijf.

Wij krijgen energie van unieke problemen die om creatieve oplossingen vragen, en complexe puzzels die telkens tóch weer weten te passen. Dat betekent dat we in de afgelopen decennia hard hebben gewerkt om ons te ontwikkelen. Met innovatie, maar ook met een bedrijfscultuur die hands-on is, die zowel wil innoveren als dichtbij de actie wil staan.

 

Wij zijn actief in heel Nederland en daarbuiten

In heel Nederland en daarbuiten leveren wij tijdelijke stroom, water, licht- en warmtevoorzieningen. Dit doen wij vanuit drie locaties in Nederland: Heinenoord (Zuid-Holland), Hoogeveen (Drenthe) en met TWT in Tegelen (Limburg). TWT, Tijdelijke Water Techniek, is onze specialistische tak in water en sanitaire voorzieningen. Wij zeggen daarbuiten, want wij leveren ook aan projecten in onze buurlanden, het Oostblok en bijvoorbeeld Zuid-Amerika.

De toekomst in met F&L Powerrental

Research en development hoort bij ons vakgebied – zeker als we duurzaam de toekomst in willen. Daarom werkt F&L Powerrental hard aan innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die we vandaag de dag voor ons hebben liggen. In eigen beheer en in samenwerking met partners ontwikkelen we groene oplossingen, zoals onze uitstootvrije hydrozineaggregaten. Door deze aanpak houden wij bovendien veel kennis en kunde binnenboord. Onze opdrachtgevers zijn daarmee verzekerd van een leverancier met verstand van zaken.