Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Over ons

Een passie voor service en techniek. F&L Powerrental is meer dan zomaar een familiebedrijf. Met persoonlijke aandacht en een focus op kwaliteit, hebben wij ons ontwikkeld tot een wereldwijde speler op het gebied van stroom, water, warmte en licht.

Van bescheiden begin tot internationaal succes

Ons verhaal begon 30 jaar geleden, toen oprichter Kees van Veen, Flight & Light Systems startte in een boerenstal in Moordrecht. Daar sprong ook de vader van Kees heel wat uren bij om flightcases te bouwen en lichtproducten te verhuren. Mede door de passie voor techniek is F&L Powerrental inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 45 medewerkers. De boerenstal is allang te klein geworden: er zijn nu vestigingen in Hoogeveen en Heinenoord en de opdrachten worden in heel Nederland en ver daarbuiten uitgevoerd. Iets waar we ontzettend trots op zijn!

 

De tweede generatie zet het succes voort

Hoewel Kees niet helemaal uit beeld zal verdwijnen, leidt zoon Ralph van Veen het bedrijf samen met het team verder. Kees kan met trots terugkijken op wat hij heeft opgebouwd en genieten van zijn welverdiende pensioen. Zoon Ralph en zijn team gaan als totaalleverancier voor stroom, water, warmte en licht verder met het aanbieden van steeds slimmer wordende oplossingen. De generatie verandert, de kwaliteit blijft!

Maatwerk is onze kracht

Door de diversiteit in onze producten bieden wij altijd maatwerk. Onze specialisten stellen, naar aanleiding van jouw wensen, een compleet plan samen en leveren de materialen en de menskracht. Het eindresultaat wordt precies zoals je het wilt hebben. Mocht er een storing optreden of werkt iets niet helemaal naar behoren? Dit lossen wij snel op en nemen alle zorg uit handen.

Persoonlijke aandacht en service

Bij F&L Powerrental geloven we in persoonlijke aandacht en een warme relatie met onze klanten. Het is niet voor niets dat wij al jaren vaste leverancier zijn op verschillende festivals, evenementen en bouwprojecten! Onze korte communicatielijnen garanderen dat je snel en efficiënt geholpen wordt. We denken mee, adviseren met onze kennis en werken als één team met je samen.

De toekomst in met F&L Powerrental

F&L Powerrental komt continu met slimme oplossingen. Dit doen we bijvoorbeeld door netspanning in combinatie met een externe stroombron aan te bieden, aggregaten met schone brandstof, accupakketten of zonnepanelen. Naast onze groene bedrijfskleur zijn wij voorloper op het gebied van groene stroom en investeren graag in een groene toekomst voor mens en milieu. Wij geloven in slimme oplossingen en ontwikkelen in eigen beheer producten die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wij gebruiken hierbij altijd de nieuwste hedendaagse technologie. De groene energie die wij leveren komt ten goede aan mens, milieu én jouw project. Een win-win-win situatie, wat ons betreft!