Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Licht

Goede verlichting zorgt voor veiligheid, overzicht en gemak. F&L Powerrental maakt het je gemakkelijk: alle voorzieningen die belangrijk zijn bij je verlichtingsplan hebben we in huis. Denk aan rubbermatten, yellow jackets, kabelgoten en leidingoverbruggingen.

Lichtmasten: Helder en duidelijk

De bouwplaats overzien? Veilig de camping of backstage over wandelen ? Lichtmasten van F&L Powerrental zijn er in alle soorten en maten. Met of zonder netaansluiting, licht en makkelijk verplaatsbaar, compact of zeer uitgebreid, op afstand bestuurbaar, vandalismeproof of juist windbestending. De keuze is aan jou; wij regelen het. En sfeerverlichting? Ook geen probleem.

Noodlichtplan

Veiligheid voorop: het belang van een noodlichtplan moet niet onderschat worden. Ook hiervoor kun je F&L Powerrental inschakelen. We zorgen niet alleen voor calamiteitenmarkeringen en een goed uitgelichte noodroute, maar letten ook op struikelgevaar en noodarmaturen.

Duurzaam verlichten

Led heeft de toekomst. Kies voor duurzame oplossingen voor je lichtvraag. Ook als het mobiel, groot of extra fel moet, bieden we je een groene keuze aan bouwlampen, noodverlichting en lichtmasten. Kies daarnaast voor de schemerstand of zet de timer aan. Zo brandt geen lamp onnodig.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elke vraag is een oplossing waar onze specialisten je graag bij helpen.