Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Licht

Goede verlichting is essentieel voor veiligheid, overzicht en gemak. F&L Powerrental biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder lichtmasten, noodverlichting en duurzame industriële LED verlichting voor zowel binnen- als buitenprojecten. Wij bieden alle voorzieningen die belangrijk zijn bij je verlichtingsplan. Zelfs aan sfeerverlichting hebben wij gedacht! Onze prikkabels, lichtsnoeren met witte of gekleurde bolletjes, geven elk feest extra gezelligheid.

Lichtmasten

Onze mobiele lichtmasten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en hierdoor ideaal voor bouwplaatsen, evenementen en bedrijfsterreinen, waar krachtige en betrouwbare verlichting noodzakelijk is. De bouwplaats overzien of veilig de camping, de parkeerplaats of fietsenstalling overwandelen? Met een lichtmast wordt iedere omgeving zichtbaar. Lichtmasten van F&L Powerrental zijn er in allerlei soorten en maten. Lees hier meer over onze lichtmasten.

Veiligheid met noodverlichting

Noodverlichting gaat aan wanneer de stroom uitvalt, ongeacht de oorzaak. Noodverlichting helpt medewerkers en bezoekers om een gebouw veilig te verlaten, bijvoorbeeld bij brand. Noodverlichting is dus cruciaal om snel een uitgang te kunnen vinden en vermindert zo het risico op ongevallen. F&L Powerrental biedt diverse noodverlichtingsoplossingen, waaronder:

  • Vluchtwegverlichting: een duidelijke zichtbaarheid van uitgangen, zelfs in slecht verlichte omgevingen of bij stroomuitval.
  • Noodverlichtingsarmaturen: schakelt bij stroomuitval automatisch in, zodat de verlichting blijft functioneren. Te monteren in het plafond of aan de wand.

Industriële LED verlichting

Goede verlichting is essentieel, waar dan ook. Bij werkplaatsverlichting gaat het echter niet alléén om het lichtniveau. Hier is het ook belangrijk dat het licht gelijkmatig is, er geen schaduwwerking is en er geen verblinding veroorzaakt wordt. Dit alles om ervoor te zorgen dat er goed, veilig én efficiënt gewerkt kan worden.

LED verlichting is duurzaam en gaan langer mee dan traditionele gloeilampen. Bovendien dragen ze bij aan een lagere CO2-uitstoot. Onze energiezuinige LED lampen zijn niet alleen beter voor het milieu door hun lagere energieverbruik, maar bieden ook een helder, gelijkmatig licht voor optimale zichtbaarheid en beveiliging. Ook als het mobiel, groot of extra fel moet, bieden wij een groene keuze aan LED bouwlampen en  LED tube lights voor bijvoorbeeld in tunnels, op werkplekken en in tenten. Met een schemerstand of timer brandt geen lamp onnodig. Onze energiezuinige oplossingen verminderen hierdoor niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar helpen ook de energiekosten te verlagen.

Lichtplan op maat

Elke situatie is uniek en één oplossing werkt niet voor iedereen. Daarom bieden wij lichtplannen op maat, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf of project. Onze lichtexperts beoordelen jouw locatie, analyseren de verlichtingsbehoeften en stellen een op maat gemaakt lichtplan voor dat een optimale verlichting en maximale energie-efficiëntie garandeert. Met behulp van geavanceerde software en jarenlange ervaring creëren wij een verlichtingsoplossing die perfect aansluit op jouw behoeften en situatie. We werken met je samen om de beste oplossingen te vinden en te implementeren, zodat jouw lichtplan voldoet aan alle wettelijke normen en jouw verwachtingen overtreft.

Uitstekende service en ondersteuning

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, periodiek onderhoud en eventuele reparaties. Onze deskundige technici staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw verlichting optimaal functioneert. We bieden snelle levering, installatie en onderhoud, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Ook ná de installatie staan wij voor je klaar!

Neem contact op

Heb je een lichtplan nodig, of wil je lichtmasten, bouwlampen, LED-oplossingen of toebehoren huren? Ons ervaren en deskundig team helpt je graag bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing voor jouw project. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je verlichtingsprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan een veilige, duurzame en lichte werkomgeving.

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.