Festival

Central Park Festival

Klant Central Park
Branche Events
Oplossingen Stroom

In het midden van het land vindt iedere zomer het grootste en groenste popfestival van Nederland plaats. Grote namen uit de Nederlandse popscene staan hier ieder jaar op prachtige podia. F&L Powerrental is al een aantal jaren de leverancier voor de stroomvoorzieningen.

Als bezoeker van Central Park kom je terecht in een romantische parksetting. In de groene oase wandel je over betoverende paden om de mooiste plekken van het park te ontdekken. De beste artiesten zie je op de Mainstage, waar door muziek Utrecht en de rest van Nederland verbindt. Naast het muzikale programma geeft dit popfestival veel aandacht aan beleving en sfeer.

Stroomvoorzieningen 
Dit festival zou zonder stroom niet kunnen plaatsvinden. Voor onder andere de lichten op de podia, de boxen, microfoons en versterkers is stroom nodig. Maar ook voor de horecagelegenheden. Wij leveren de stroomvoorzieningen, zodat Central Park onbezorgd plaats kan vinden. Elk jaar is het weer een feestje om hier een bijdrage aan te mogen leveren, vanwege de fijne samenwerking en het leuke festival.

 

Terug naar overzicht