Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Voor festivals & evenementen

Bezoek je regelmatig een festival, dan is het bijna niet voor te stellen dat die plekken een week of wat geleden nog kaal waren. Zeker op verborgen terreinen, moeilijk bereikbare plekken of exclusieve locaties worden events vanaf nul opgebouwd. Geen water – en dus ook geen afvoer, blusmogelijkheden of sanitair. Geen stroom dus ook geen licht en geen warmtebronnen. F&L Powerrental levert en regelt tijdelijke stroom-, licht- en watervoorzieningen, voor welk festival en/of evenement dat ook maar nodig is.

 

Stroomoplossingen

F&L Powerrental gelooft in het investeren in slimme oplossingen. Wij komen met (stroom)oplossingen op maat. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken. Dit kan bijvoorbeeld door netspanning in combinatie met een externe stroombron, aggregaten met schone brandstof, accupakketten of zonnepanelen. Het pakket voor tijdelijk stroomaanbod is groot en voor ieder evenement kunnen wij tijdelijk stroom leveren.

Stroom

Wateroplossingen

Thuis draai je de kraan open en er komt drinkwater uit. Heel logisch. Bij tijdelijke, mobiele watervoorzieningen is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. F&L Powerrental verzorgt hoogwaardige tijdelijke watervoorzieningen. Je kan bij ons terecht voor complete waternetwerken, aansluitingen voor toilet(groepen), verhuur van waterleidingen, boilers en verschillende wastafels. Onze waterspecialisten denken graag met je mee over de best passende oplossing.

Water

Lichtoplossingen

Verlichting zorgt voor overzicht, veiligheid en gemak. Mobiele lichtmasten zijn ideaal, bijvoorbeeld om looppaden uit te lichten, fietsenstallingen te verlichten of om het terrein te verlichten en te beveiligen. Naast buitenverlichting hebben we ook werklicht voor binnen. Zo kunnen de medewerkers ook op de (tijdelijke) werkplaats onder de juiste verlichting werken. Zien wat er gebeurt, zien wat je doet.

Licht

Warmteoplossingen

De juiste temperatuur scheelt de wereld. Met onze tijdelijke warmteoplossingen hoeft niemand te kleumen, hoe het weerbericht er ook uitziet. In de evenementenhal, maar ook in de feesttent. Kies voor een elektrische kachel of pak het groots aan met diesel. Een luchtgordijn of een uitblaaskast verdelen de warmte strategisch, en infraroodkachels houden het verbruik juist minimaal. Heb je geen idee wat de beste zet is? Geen probleem: wij zorgen voor passend klimaatadvies.

Warmte

30 jaar specialisten

Maatwerk voor resultaat

Wij kennen onze markt en producten als geen ander. Bovendien inspireren en versterken alle collega’s uit ons team elkaar elke dag opnieuw. Dagelijks leren we nieuwe dingen, want wij vinden het allemaal leuk om het randje op te zoeken. Zo gaan wij voor maximale resultaten voor ons bedrijf, onze partners én onze klanten. 

Groen

Wij nemen net als jou onze verantwoordelijkheid voor een gezonde en duurzame toekomst. F&L Powerrental investeert in innovatie, en wij ontwikkelen in eigen beheer groene oplossingen die aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Je ziet wat je krijgt met onze producten.

Betrokkenheid en service

Wij werken in het belang van onze klanten, denken mee, adviseren met onze kennis en zijn van begin tot eind betrokken. Als een team werken wij samen met onze opdrachtgevers. 

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elke vraag is een oplossing waar onze specialisten je graag bij helpen.