Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Stroom

Stroom is vaak een eerste behoefte bij een bouwplaats, evenement, op afgelegen plaatsen en bij stroomstoringen. F&L Powerrental is gespecialiseerd in tijdelijke en mobiele stroomvoorzieningen en energieoplossingen, zoals accupacks en aggregaten. Omdat elk project andere eisen stelt, is het aanbod zeer uitgebreid. Of je nu een netwerkaansluiting nodig hebt, een noodvoorziening, meer power bij piekbelasting of wil je emissieloos werken? F&L Powerrental biedt altijd de slimste en meest duurzame maatoplossing.

Hydrozine aggregaten: emissieloos

Een hydrozine aggregaat werkt zoals de naam al doet vermoeden op basis van hydrozine (een vloeistof waarin waterstof is opgeslagen). Het grootste voordeel is dat het emissieloos is. Daarnaast is het hydrozine aggregaat geurloos, fluisterstil en net zo gebruiksvriendelijk als de klassieke aggregaat. Ideaal om in te zetten voor het opladen van elektrisch materieel. F&L is nagenoeg uniek als aanbieder van hydrozine aggregaten. Kom hier nog meer te weten over het hydrozine aggregaat.

Accupacks: een flexibele oplossing

Accupacks vormen een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor energieopslag en -distributie. De packs worden opgeladen met groene stroom, waardoor ze een duurzaam alternatief bieden voor traditionele energiebronnen.

De batterijgedreven stroomvoorzieningen bieden ook veel flexibiliteit: ze zijn namelijk niet afhankelijk van een vaste netaansluiting maar kunnen er wel makkelijk mee gecombineerd worden. Zo vang je bijvoorbeeld piekmomenten in stroombehoefte op, maar alleen als dat echt nodig is. Dat is duurzaam verbruik en bespaart bovendien op kosten. Onze accupacks worden altijd op eigen locaties geladen met groene stroom, en kunnen op afstand gemonitord worden. Lees hier meer over onze accupacks.

Aggregaten: geoptimaliseerd voor de toekomst

Als je kiest voor het klassieke aggregaat, bieden we je de meest duurzame optie. Onze aggregaten werken op fossielvrije diesel brandstof (HVO100-Hydrotreated Vegetable Oil) in combinatie met roetfilters. Hiermee verlagen we de emissie. Op deze manier reduceren wij de uitstoot van de aggregaten tot 99,9%. Bovendien zit er Stage V uitrusting op de motoren, de hoogst haalbare norm in het reduceren van emissie. Onze aggregaten zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens. Lees hier meer over onze aggregaten.

Opstartcontainer: stroom en drinkwater gecombineerd

Wanneer je niet alleen stroom maar ook drinkwater nodig hebt in bijvoorbeeld een directiekeet, een EHBO-post of een tijdelijk kantoor, dan kunnen wij dit gecombineerd leveren met onze opstartcontainer. De unit wordt compleet afgeleverd met 1.000 liter HVO100 (fossielvrije diesel) en 1.000 liter drinkwater, inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd. De opstartcontainer kan uiteraard gecombineerd worden met een drinkwatercontainer, buffer of waterzak om de capaciteit te vergroten. Lees hier meer over onze opstartcontainer.

24/7 bereikbare servicedienst

Alle producten van F&L Powerrental worden in eigen beheer onderhouden en gekeurd. Onze specialisten zorgen voor periodieke keuringen en kwaliteitsbeheer. Research en development hoort bij ons vakgebied vinden wij – zeker als we duurzaam de toekomst in willen. Daarom werken wij continu hard aan innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. In eigen beheer en in samenwerking met partners ontwikkelen we groene oplossingen, zoals bijvoorbeeld de uitstootvrije hydrozine-aggregaten. Door deze aanpak houden wij veel kennis en kunde binnenboord en ben je verzekerd van een leverancier met verstand van zaken. Heb je technische vragen? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar en je spreekt direct met een technisch specialist.

Neem contact op

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw stroomvoorziening? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je mobiele energieprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.