Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Stroom

Krachtig, duurzaam en flexibel: F&L Powerrental legt een tijdelijke stroomvoorziening aan, die past bij elk project. Ook voor complexe stroomplannen en in moeilijk bereikbare gebieden, waar we vanaf nul moeten beginnen. Slimme maatoplossingen, waar wanneer dan ook.

Elk project stelt andere eisen. Bij de één ontbreekt een netwerkaansluiting, bij de ander moet er fluisterstil en uitstootvrij gewerkt worden. Meer power, flexibele indelingen, noodvoorzieningen, uitgebreide monitoring: ons aanbod is zeer uitgebreid. Ook wat service betreft met advies, aanleg en storingsdienst. Vertel ons je plannen en wij komen met de oplossing.

Accucontainers

Batterijgedreven stroomvoorzieningen bieden veel flexibiliteit: ze zijn niet afhankelijk van een vaste netaansluiting maar kunnen er wel makkelijk mee gecombineerd worden. Zo vang je bijvoorbeeld piekmomenten in stroombehoefte op, maar alleen als dat echt nodig is. Dat is duurzaam verbruik en bespaart bovendien op kosten. Maar het kan nog duurzamer, in combinatie met zonnepanelen of aggregaten die op schone brandstof (inclusief extra filters) werken. Onze accucontainers worden altijd op eigen locaties geladen met groene stroom, en kunnen op afstand gemonitord worden.

Hydrozine aggregaten: duurzaam en uitstootvrij

Een hydrozine aggregaat werkt 100 procent uitstootvrij. Aangedreven door waterstof, laadt deze aggregaat snel, geurloos en fluisterstil al jouw elektrische materieel op – compleet onafhankelijk van het stroomnet. Hydrozine maakt het mogelijk om waterstof heel eenvoudig te transporteren. Precies het gebruiksgemak van conventionele brandstoffen. Maar dan zonder zwaveloxides, stikstof of fijnstof. Kom hier nog meer te weten over het hydrozine aggregaat.

Aggregaten: geoptimaliseerd voor de toekomst

Als je kiest voor het klassieke aggregaat, bieden we je de meest duurzame optie. We werken daarom altijd met roetfilters, in combinatie met geurloze biobrandstof (HVO100). Hiermee verlagen we de emissie. Onze aggregaten zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens (standaard geleverd met aardpen en kabel). Let op: we leveren het aggregaat met volle tank bij je aan en berekenen het biodieselverbruik op nacalculatie.

 

 

Opstartcontainer: stroom en drinkwater gecombineerd

Stroom en drinkwater nodig voor bijvoorbeeld een kantoorunit? Het kan gecombineerd geleverd worden met onze opstartcontainer. Deze unit wordt compleet afgeleverd met 1.000 HVO100 en 1.000 liter drinkwater, inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd. De opstartcontainer kan uiteraard gecombineerd worden met een drinkwatercontainer, buffer of waterzak om de capaciteit te vergroten.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elke vraag is een oplossing waar onze specialisten je graag bij helpen.