Telephone: Heinenoord: 010 - 414 68 44 Telephone: Hoogeveen: 0528 - 745 741

De F&L watercontainers

Drinkwatercontainers zijn uitgevoerd met geconditioneerd, gedesinfecteerd en gemonitord heerlijk écht drinkwater. Heeft u nog meer water nodig? Onze water containers zijn als buffer perfect geschikt om onze drinkwater container(s) te koppelen zodat de autonomie van wordt vergroot. De container is voorzien van isolatie, verlichting, verwarming elementen en een hydrofoor installatie zodat deze in elke netwerk past. De drie tanks van 2000 liter per stuk kunnen individueel worden gevuld en gebruikt. Hierdoor kunnen we de container ook vullen met 4 m3 zodat deze op locatie nog steeds te transporteren is met een 5 t manitou. Uiteraard kunnen wij ook vol leveren met onze kraanwagen.

De voordelen
• CEE certificaat
• Filtratie systeem
• Verlichting
• Climate Control
• Binnen is GK-16 mm tyleen
• Buiten is 32 mm tyleen

F&L watercontainers

Drinkwatercontainers zijn uitgevoerd met geconditioneerd, gedesinfecteerd en gemonitord heerlijk écht drinkwater. Speciaal voor uw behoefte aan veilig drinkwater op locaties zonder water aansluiting is zijn onze containers perfect in te zetten. Deze complete installatie is zowel standalone als tussen een water netwerk te plaatsen. In de standalone functie kan de drinkwatercontainer functioneren als gekoelde drinkwatertank bij drinkwater tappunten. Dankzij de online monitoring tool kunnen we ervoor zorgdragen dat het drinkwater altijd van de hoogste kwaliteit is. Met de ingebouwde hydrofoor installatie is de container direct aan te sluiten op uw drinkwaternetwerk, ketenpark, nabij toilet groep en voor horeca, etc. De container is tevens uit te breiden waardoor uw voorraad drinkwater toeneemt met 30 m3 betrouwbaar drinkwater. Ideaal voor grote drinkwater wensen of voor een langere periode. Heeft u wel een vaste water aansluiting? Plaats dan de container aan het einde van het drinkwater netwerk. De container zorgt er voor dat er 24-7 een bufferende gedesinfecteerde voorraad is, het getapte/afgenomen water voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen voor drinkwater. De container wordt tevens geconditioneerd waardoor in de winter geen bevriezing optreedt en in de zomer het water op een goede temperatuur blijft.

Drinkwater Container 1000 liter

Drinkwater container 1000 liter (10ft )

1x1000 liter drinkwater (2000 flesjes water) Hydrofoorpomp 3m3

Drinkwater Container 4000 liter

Drinkwater container 4000 liter (10ft )

2x2000 liter drinkwater (8000 flesjes water)
Hydrofoorpomp 10m3

OpstartContainer

• 1000 liter drinkwater
• Filtratie systeem
• Online Monitoring Systeem
• 20kva aggregaat
• 1000 liter diesel
• Verlichting
• CEE certificaat
• Binnen is GK-16mm tyleen
• Buiten is 32mm tyleen

Opstart container (10ft)

incl. 1000 drinkwater + 20 kVA aggregaat Deze opstart container is uniek in zijn soort. Deze unit voorziet naast de eerste basisbehoefte in stroom ook direct in veilig drinkwater. De opstart unit is zeer geschikt om uw kantoorunit of uitvoerderskeet te voorzien van zowel stroom als drinkwater. Compleet afgeleverd met 1000 liter diesel en 1000 liter drinkwater inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd.

Spoel en afvalwater (10ft)

Deze container is perfect geschikt voor locaties waar zowel aan- als afvoer van water benodigd is. Bijvoorbeeld voor toiletwagens is deze container met zowel schoon water {geen drinkwater} en een vuilwateropslag capaciteit van 4000 liter de uitkomst. De container is voorzien van vorst beveiliging zodat er ook in de winter geen bevriezing optreed. Deze complete installatie is zowel standalone als tussen een water netwerk te plaatsen.

Buffer water container (10ft)

koppelbaar met al onze watersystemen Heeft u nog meer water nodig? Deze container is als buffer perfect geschikt om onze drinkwater container(s) te koppelen zodat de autonomie van wordt vergroot. De container is voorzien van isolatie , verlichting , verwarmingen elementen en een hydrofoor installatie zodat deze in elke netwerk past. De drie tanks van 2000liter per stuk kunnen individueel worden gevuld en gebruikt. Hierdoor kunnen we de container ook vullen met 4m3 zodat deze op locatie nog steeds te transporteren is met een 5 tons manou. Uiteraard kunnen wij ook vol leveren met onze kraanwagen.

OpstartContainer

Waterbuffer Trailer

Uniek in zijn soort, een trailer met 26.000 liter echt drinkwater.
Te gebruiken als water buffer, of drinkwater opslag.
Te koppelen met ons drinkwatercontainer.