Telephone: Heinenoord: 010 - 414 68 44 Telephone: Hoogeveen: 0528 - 745 741

Water Verhuur

Thuis draait u de kraan open en er komt drinkwater uit. Heel logisch. Bij tijdelijke, mobiele watervoorzieningen is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. F&L Powerrental verzorgt hoogwaardige tijdelijke watervoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor complete waternetwerken, aansluitingen voor toilet(groepen), verhuur van waterleidingen, boilers en verschillende wastafels. Onze waterspecialisten denken graag met u mee over de best passende oplossing.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Drinkwater

Tijdelijke drinkwatervoorzieningen moeten aan veel kwaliteitseisen voldoen. F&L Powerrental besteed daarom veel aandacht aan de veiligheid van het drinkwater. Onze drinkwaterleidingen worden altijd grondig en intensief gespoeld. Daarna worden ze gedesinfecteerd en weer gespoeld. We nemen watermonsters en sturen die naar het laboratorium om getest te worden. De watermonsters die we afnemen geven een indicatie van de waterkwaliteit op dat moment. Wij zorgen daarnaast voor een constante kwaliteitsbewaking van de installatie. Drink- en afvalwater worden uiteraard streng gescheiden. Als er op uw locatie geen vaste wateraansluiting is, hebben wij een passende oplossing. We hebben een groot assortiment watertanks, waardoor in de drinkwaterbehoefte kan voorzien. De tanks zijn compleet gedesinfecteerd en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Waterafvoer

Ook voor de complete afvoerwater infrastructuur kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse oplossingen voor al uw afvalwater wensen.

Maatwerk

Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons wasbakken, hydrofoor- en perspompen huren. Daarnaast hebben we ook voldoende waterleidingen, afvoerpijpen, koppelstukken etc. U kunt zelfs toiletten en douches huren. Uw project van alle gemakken voorzien.

watercontainers

Accu Pack Kijk op onze pagina Water Containers voor een overzicht wat voor oplossingen wij voor u hebben.