Telephone: Heinenoord: 010 - 414 68 44 Telephone: Hoogeveen: 0528 - 745 741

Aggregaten Verhuur

F&L Powerrental verhuurt diverse aggregaten in alle mogelijke vermogens voor tijdelijke stroomvoorziening van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee over de best passende mogelijkheid voor uw project. U wilt de optimale stroomvoorzieningen die aansluit bij uw specifieke wensen, wij weten wat u nodig heeft . Of het nu een evenement is of een bouwproject: ‘The show must go on!’

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44
Groen en duurzaam
Accu Container 330kva F&L Powerrental gelooft in slimme oplossingen. Wij zijn energieleverancier. Wij komen met oplossingen op maat. Vaak is het gebruik van aggregaten helaas onvermijdelijk. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door aggregaten te bieden die werken op GTL Fuel Save Diesel en biobrandstof. Biobrandstof heeft minder emissies, zoals de uitstoot van stikstofoxiden, zwavel en is geurloos. In combinatie met biobrandstof en roetfi lter kunnen wij de uitstoot reduceren tot 99,9%. Wij geloven in duurzaamheid en een schonere wereld. Ons assortiment is hierop afgestemd. U kunt accupakketten huren met verschillende vermogens. Deze kunnen afhankelijk van uw stroombehoefte geschakeld worden met onze zonnepanelen, aggregaten of netspanning. De accupakketten worden met groene stroom geladen.
Maatwerk
Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien.
Aggregaten & Tanks
Maatwerk aggregaten naast elkaar Aggregaten leveren wij inclusief aardepen en kabel. Neem voor een veilige aarding contact op met uw aardingspecialist. Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd. Voor uw gemoedsrust en maximale draaiuren raden wij aan een externe tank bij te bestellen.

In een aggregaat zit ook een dieseltank, alle aggregaten hebben een ruime voorraad tank. Mocht dit niet toereikend genoeg zijn of de aggregaat voor langere tijd moeten draaien dan kunnen wij een dieseltank ernaast leveren. Wij hebben deze dieseltanks van 300 liter tot 3000 liter.

Stroomplan
Diesel tank 3000 liter Laat u informeren over een op maat stroomplan welke precies aansluit bij uw specifieke gebruikerseisen.