Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Noodvoorzieningen

F&L Powerrental levert snel oplossingen voor tijdelijke Stroom & Water voorzieningen van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee over de best passende mogelijkheid voor uw project. U wilt de optimale stroomvoorzieningen die aansluit bij uw specifieke wensen, wij weten wat u nodig heeft .

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Waterpunten voor handen wassen of drinkwater

Over Ons F&L Powerrental heeft Watercontainers die volledig compleet zijn waarin een meet systeem zit, opvoerpomp en klimaat control. Hierdoor weten we altijd zeker dat het water optimaal blijft en er altijd genoeg water aanwezig is. de tank heeft een buffer van 1000 of 4000 liter drinkwater. Dit kunnen wij aanvullen met nog meer buffers zodat de voorraad zo goed als oneindig kan zijn. Onze Water systemen kunnen ook aangesloten worden op locatie op een bestaand water punt zodat de tank zich zefl continue blijft vullen. Neem direct contact op als wij u hiermee van dienst kunnen zijn.


Stroomvoorziening

Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien. en snel geleverd door heel Nederland!

Aggregaten

Over Ons

Aggregaten leveren wij inclusief aardepen en kabel.
Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd.
Voor uw gemoedsrust en maximale draaiuren raden wij aan een externe tank bij te bestellen.

Bel ons omgeving Zuid-Holland 010 - 414 68 44

Bel ons omgeving Drenthe 0528 - 745 741