Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Opstartcontainer

Heb je stroom en water nodig? Dat kan met de opstartcontainer! Drinkwater kan in combinatie met stroom geleverd worden, voor bijvoorbeeld een kantoorunit. Hier hebben wij de opstartcontainer voor.

Stroom en water tegelijk

Ieder project, waar dan ook, kan worden voorzien van deze stand-alone met totale infrastructuur. De opstartcontainer wordt compleet afgeleverd met 1.000 liter HVO100 (fossielvrije diesel) en 1.000 liter drinkwater, inclusief een installatie waarmee het water wordt gedesinfecteerd. De opstartcontainer kan uiteraard gecombineerd worden met een drinkwatercontainer, buffer of waterzak om de capaciteit te vergroten.

 De opstartcontainers zijn uitgevoerd met een 30 kva / 35 kva aggregaat met diverse aansluitingen zoals bijvoorbeeld een 32a CEE aansluiting. En diverse schuko CEE aansluitingen.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw stroom- en watervoorzieningen? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je mobiele water- en energieprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.