Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Aggregaten

Heb je stroom nodig? Een aggregaat is het meest voorkomende om je stroomvoorzieningen te regelen en is vaak niet te missen. Ook hier kiezen wij bij F&L voor de meest duurzame oplossingen.

Stroom op locatie

Een aggregaat, ook wel bekend als generator, zet mechanische energie om in elektrische energie. Ook hier kiezen wij bij F&L voor de meest duurzame oplossingen. Onze klassieke aggregaten werken op fossielvrije diesel brandstof (HVO100-Hydrotreated Vegetable Oil) in combinatie met roetfilters. Op deze manier reduceren wij de uitstoot van de aggregaten tot 99,9%. Bovendien zit er Stage V uitrusting op de motoren, de hoogst haalbare norm in het reduceren van emissie.

 

Hybride>

Gekoppeld aan een batterij, werkt een aggregaat nóg duurzamer. Tijdens daluren en bij laag stroomgebruik levert de batterij voldoende stroom en wordt de aggregaat alleen gebruikt wanneer het echt nodig is. Deze hybride opstelling wordt gebruikt op plaatsen waar geen netspanning is, bijvoorbeeld bij festivals. De schakeling tussen batterij en aggregaat gaat automatisch.

F&L levert aggregaten met verschillend vermogen, variërend van 15 tot 500 kVA (kiloVoltAmpère). Met behulp van remote monitoring kunnen eerste lijn storingen bij ons worden uitgelezen en op afstand verholpen.

Huren?

Wij verhuren aggregaten in allerlei verschillende vermogens. Voor ieder project hebben wij de juiste aggregaten of combinatie van stroomvoorzieningen. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Neem contact op

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw stroomvoorziening? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je mobiele energieprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.