Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Watercontainer

F&L Powerrental heeft drinkwatercontainers in verschillende maten en opties. Deze variëren van 1.000 liter tot wel 6.000 liter. Aan de hand van wat nodig is, wordt gekeken naar de beste optie voor de locatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de watercontainer gekoppeld wordt aan de netaansluiting, maar als er geen vaste wateraansluiting is (of als deze niet toereikend is), kan gebruikgemaakt worden van een drinkwatercontainer van 26m3 of waterzakken vanaf 50m3. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in de drinkwaterbehoefte. Daarbij maakt de hoeveelheid water op locatie niet uit. Er is altijd een oplossing op maat: door de combinatie van diverse containers, tanks en/of waterzakken is alles mogelijk.

De voordelen

– De medewerkers hebben altijd drinkwater tot hun beschikking. Er hoeven bijvoorbeeld geen plastic flessen water ingekocht of meegenomen te worden. Vaak worden duurzame bidons aangeschaft voor de medewerkers. Beter voor het milieu!
– Dagelijks jerrycans verversen en schoonmaken is verleden tijd.
– Zijn de vaste wateraansluitingen nog niet geregeld op locatie, dan kunnen de werkzaamheden toch starten op het gewenste moment.
– Je hebt op deze manier ook drinkwater voor de werkzaamheden die moeten voldoen aan de kwaliteit van het drinkwater.
– Warm water wordt geregeld door middel van een boiler.
– Wij zorgen voor de juiste waterdruk en controle van het drinkwater, zodat er geen infectieziekten kunnen ontstaan.
– Zo regel je gemakkelijk schoon en veilig drinkwater op een bouwterrein, zodat het altijd, in de juiste hoeveelheid aanwezig is!

Meer drinkwater nodig?

De container kan worden uitgebreid waardoor de voorraad drinkwater toeneemt met 30 kuub betrouwbaar drinkwater of met jerrycans en waterzakken. Ideaal voor grote drinkwater wensen of voor een langere periode. De container wordt tevens geconditioneerd waardoor in de winter geen bevriezing optreedt en in de zomer maanden het water op een goede temperatuur blijft.

Veilig drinkwater

Tijdelijke drinkwatervoorzieningen moeten aan veel kwaliteitseisen voldoen, zoals is vastgelegd in de Drinkwaterwet en het Drinkwaterbesluit. Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid van de eerste levensbehoefte ‘drinkwater’ en garandeert altijd dat het voldoet aan de Europese wet en regelgeving. Zij doen dat door drink en afvalwater te scheiden, watermonsters op aanvraag naar het laboratorium te sturen om de waterkwaliteit op dat moment te testen, constant de kwaliteit van de installatie te bewaken en de waterleidingen altijd grondig te reinigen, desinfecteren en spoelen. Onze nieuwste watercontainers hebben naast verwarming ook een airco (op aanvraag). Daarnaast krijgen de containers monitoring, waarbij onder andere de hardheid en de temperatuur van het water continu gemeten worden en inzichtelijk zijn. Dit zijn fantastische ontwikkelingen binnen de tijdelijke drinkwatervoorzieningen. Wij blijven investeren in slimme en duurzame oplossingen.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw watervoorzieningen? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.