Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Watercontainer

F&L Powerrental heeft drinkwatercontainers in verschillende maten en opties. Deze variëren van 1.000 liter tot wel 6.000 liter. Aan de hand van wat nodig is, wordt gekeken naar de beste optie voor de locatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de watercontainer gekoppeld wordt aan de netaansluiting, maar als er geen vaste wateraansluiting is (of als deze niet toereikend is), kan gebruikgemaakt worden van een drinkwatercontainer van 26m3 of waterzakken vanaf 50m3. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in de drinkwaterbehoefte. Daarbij maakt de hoeveelheid water op locatie niet uit. Er is altijd een oplossing op maat: door de combinatie van diverse containers, tanks en/of waterzakken is alles mogelijk.

De voordelen

Het grote voordeel van deze wateroplossingen is dat je als werkgever voldoet aan de plicht om te zorgen voor kwalitatief drinkwater, maar ze leveren nog veel meer voordelen op:

– De medewerkers hebben altijd drinkwater tot hun beschikking. Er hoeven bijvoorbeeld geen plastic flessen water ingekocht of meegenomen te worden. Vaak worden duurzame bidons aangeschaft voor de medewerkers. Beter voor het milieu!
– Dagelijks jerrycans verversen en schoonmaken is verleden tijd.
– Zijn de vaste wateraansluitingen nog niet geregeld op locatie, dan kunnen de werkzaamheden toch starten op het gewenste moment.
– Als de vaste netaansluiting niet toereikend genoeg is, kan er een watertank of -zak bijgezet worden om alsnog voldoende water op locatie te hebben.
– Je hebt op deze manier ook drinkwater voor de werkzaamheden die moeten voldoen aan de kwaliteit van het drinkwater.
– Warm water wordt geregeld door middel van een boiler.
– Wij zorgen voor de juiste waterdruk en controle van het drinkwater, zodat er geen infectieziekten kunnen ontstaan.
– Op aanvraag kunnen wij de aansluiting van bijvoorbeeld de watercontainer voor je regelen.
– Zo regel je gemakkelijk schoon en veilig drinkwater op een bouwterrein, zodat het altijd, in de juiste hoeveelheid aanwezig is!

Veilig drinkwater

Tijdelijke drinkwatervoorzieningen moeten aan veel kwaliteitseisen voldoen, zoals is vastgelegd in de Drinkwaterwet en het Drinkwaterbesluit. Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid van de eerste levensbehoefte ‘drinkwater’ en garandeert altijd dat het voldoet aan de Europese wet en regelgeving. Zij doen dat door drink en afvalwater te scheiden, watermonsters op aanvraag naar het laboratorium te sturen om de waterkwaliteit op dat moment te testen, constant de kwaliteit van de installatie te bewaken en de waterleidingen altijd grondig te reinigen, desinfecteren en spoelen. Onze nieuwste watercontainers hebben naast verwarming ook een airco (op aanvraag). Daarnaast krijgen de containers monitoring, waarbij onder andere de hardheid en de temperatuur van het water continu gemeten worden en inzichtelijk zijn. Dit zijn fantastische ontwikkelingen binnen de tijdelijke drinkwatervoorzieningen. Wij blijven investeren in slimme en duurzame oplossingen.