Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Accupacks

Accupacks vormen een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor energieopslag en -distributie. Een accupakket is een groot batterijsysteem van bijvoorbeeld 100 kilowatt dat kan dienen als een duurzame aanvulling op andere oplossingen voor stroomvoorzieningen. De packs worden opgeladen met groene stroom, waardoor ze een duurzaam alternatief bieden voor traditionele energiebronnen.

Piekbelasting

Wanneer bestaande netspanning niet toereikend is, kunnen batterijen tijdelijk extra capaciteit leveren. Met name in de bouw, wanneer er met torenkranen, liften of andere stroomverbruikers wordt gewerkt, vangt de batterij deze piekmomenten op. Het grote voordeel van accupacks is hun flexibiliteit: ze zijn niet gebonden aan een vaste netaansluiting maar kunnen hier eenvoudig mee worden gecombineerd.

Extra capaciteit

De batterij wordt in de daluren opgeladen en levert op piekmomenten extra capaciteit. Dit resulteert niet alleen in een vermindering van de belasting op het elektriciteitsnet, maar leidt ook tot aanzienlijke kostenbesparingen. F&L levert accupacks in combinatie met zonnepanelen of aggregaten die op schone brandstof werken. Op deze manier kunnen er allerlei combinaties gemaakt worden om het stroomverbruik te verduurzamen. Biobrandstof in combinatie met een accu is bijvoorbeeld een van de groenere oplossingen. De accupacks worden op eigen locatie altijd geladen met groene stroom.

Voorloper in energietransitie

Een aantal modellen binnen de accupacks zijn in eigen huis ontwikkeld en voorzien van F&L specificaties. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij deze batterijtechniek al langer inzetten en wij beschouwen onszelf dan ook als voorloper op het gebied van energietransitie.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van accupacks? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je mobiele energieprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.