Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Lichtmasten

Lichtmasten van F&L Powerrental zijn er in allerlei soorten en maten. Met of zonder netaansluiting, makkelijk verplaatsbaar, compact of zeer uitgebreid. De keuze is aan jou; wij regelen het. Kies de lichtmast die het beste bij jouw situatie past of laat de perfecte oplossing aan ons over.

CTF Lichtmast

Een flexibele oplossing die zowel op netstroom als op een batterij kan werken. Dit maakt hem geschikt voor verschillende situaties, zoals bouwplaatsen, evenementen of tijdelijke verlichting op afgelegen locaties. Afhankelijk van het type verlichting dat wordt gebruikt, kan de lichtintensiteit en dekking variƫren. Dankzij de plug-and-play mogelijkheid en batterijoptie is de CTF lichtmast eenvoudig te installeren.

Hybride lichtmast

Een innovatieve oplossing die gebruikmaakt van een combinatie van twee energiebronnen: een HVO100 aangedreven dieselmotor en een accu in de generator. Overdag wordt de accu opgeladen door de dieselmotor, waardoor de lichtmast ’s nachts zonder geluidsoverlast kan functioneren. Dit is ideaal voor situaties waarbij stilte en efficiĆ«ntie belangrijk zijn, zoals bij nachtelijke werkzaamheden in woonwijken of op locaties waar geluidsoverlast een probleem kan vormen. Door de generator niet continu te laten draaien, verbruikt de hybride lichtmast aanzienlijk minder brandstof, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact en operationele kosten.

CUBE/BOX lichtmast

Ontworpen met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in gedachten. Door gebruik te maken van een dieselmotor op HVO100 (Hydrotreated Vegetable Oil) brandstof, wordt de uitstoot tot een minimum beperkt.

Al deze lichtmasten kunnen worden uitgerust met verschillende soorten verlichting, zoals LED of halogeen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de locatie en de gewenste lichtintensiteit. Ze zijn in hoogte verstelbaar zijn, zodat de verlichting kan worden aangepast aan de omstandigheden en vereisten van de toepassing.

Neem contact op

Heb je een lichtplan nodig, of wil je lichtmasten huren? Ons ervaren en deskundig team helpt je graag bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing voor jouw project. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in op onze website, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je verlichtingsprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan een veilige, duurzame en lichte werkomgeving.

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.