Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Diensten

F&L Powerrental gelooft in het investeren in slimme oplossingen. Wij komen met oplossingen op maat. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken. Dit kan bijvoorbeeld door netspanning in combinatie met een externe stroombron, aggregaten met schone brandstof, accupakketten of zonnepanelen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Groen en duurzaam

F&L Powerrental gelooft in slimme oplossingen. Wij zijn stroomleverancier. Wij komen met oplossingen op maat. Vaak is het gebruik van aggregaten helaas onvermijdelijk. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door aggregaten te bieden die werken op GTL Fuel Save Diesel en biobrandstof. Biobrandstof heeft minder emissies, zoals de uitstoot van stikstofoxiden, zwavel en is geurloos. In combinatie met biobrandstof en roetfi lter kunnen wij de uitstoot reduceren tot 99,9%. Wij geloven in duurzaamheid en een schonere wereld. Ons assortiment is hierop afgestemd. U kunt accupakketten huren met verschillende vermogens. Deze kunnen afhankelijk van uw stroombehoefte geschakeld worden met onze zonnepanelen, aggregaten of netspanning. De accupakketten worden met groene stroom geladen.

Maatwerk

Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien.

Stroomplan

Laat u informeren over een op maat stroomplan welke precies aansluit bij uw specifieke gebruikerseisen.

Veiligheidspanning

Onze specialisten informeren u graag naar de mogelijheden voor veilige spanning op uw locatie.

Aggregaten

Over Ons

Aggregaten leveren wij inclusief aardepen en kabel. Neem voor een veilige aarding contact op met uw aardingspecialist. Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd. Voor uw gemoedsrust en maximale draaiuren raden wij aan een externe tank bij te bestellen. Aan de aangegeven specificaties kunnen i.v.m. beschikbaarheid geen rechten worden ontleend. Diesel wordt op nacalculatie afgerekend.