Telefon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Stroom Verhuur

F&L Powerrental levert oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee over de best passende mogelijkheid voor uw project. U wilt de optimale stroomvoorzieningen die aansluit bij uw specifieke wensen, wij weten wat u nodig heeft . Of het nu een evenement is of een infraproject: ‘The show must go on!’

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Groen en duurzaam

F&L Powerrental gelooft in slimme oplossingen. Wij zijn stroomleverancier. Wij komen met oplossingen op maat. Vaak is het gebruik van aggregaten helaas onvermijdelijk. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door aggregaten te bieden die werken op GTL Fuel Save Diesel en biobrandstof. Biobrandstof heeft minder emissies, zoals de uitstoot van stikstofoxiden, zwavel en is geurloos. In combinatie met biobrandstof en roetfilter kunnen wij de uitstoot reduceren tot 99,9%. Wij geloven in duurzaamheid en een schonere wereld. Ons assortiment is hierop afgestemd. U kunt accupakketten huren met verschillende vermogens. Deze kunnen afhankelijk van uw stroombehoefte geschakeld worden met onze zonnepanelen, aggregaten of netspanning. De accupakketten worden met groene stroom geladen.


Maatwerk

Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien.

Stroomplan

Laat u informeren over een op maat stroomplan welke precies aansluit bij uw specifieke gebruikerseisen.


Veiligheidspanning

Onze specialisten informeren u graag naar de mogelijkheden voor veilige spanning op uw locatie.


Aggregaten

Over Ons

Aggregaten leveren wij inclusief aardepen en kabel. Neem voor een veilige aarding contact op met uw aardingspecialist. Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd. Voor uw gemoedsrust en maximale draaiuren raden wij aan een externe tank bij te bestellen. Aan de aangegeven specificaties kunnen i.v.m. beschikbaarheid geen rechten worden ontleend. Diesel wordt op nacalculatie afgerekend.