Telefon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Mietmaterialien

Bij F&L Powerrental huurt u, afhankelijk van uw behoefte, een of meerdere producten die u nodig heeft voor uw project. Onze hoogwaardige producten zijn onderverdeeld in stroom, water, licht en warmte. In het productenoverzicht vindt u alles wat u nodig heeft, bezorgd bij u op uw locatie of bij ons af te halen. U kunt materialen zelf aansluiten of dat laten doen door onze vakmensen..

Haben Sie nicht gefunden, wonach Sie suchen?

Lass uns wissen!
Wir helfen Ihnen gerne weiter.

010 - 414 68 44

Energieversorger

F&L Powerrental is energieleverancier. Wij geloven in investeren in slimme oplossingen. Neem contact met ons op als u wilt weten hoeveel ook u kunt verduurzamen. Aan de hand van uw specifieke situatie kunnen wij een gepast voorstel maken. En wellicht dat u niet alleen verduurzaamd maar ook voordeliger uit bent..


Grüne Kraft

F&L Powerrental komt met slimme oplossingen en niet alleen met een aggregaat. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door oplossingen op maat te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door netspanning in combinatie met een externe stroombron, aggregaten met schone brandstof, accupakketten of zonnepanelen.

Groene energie is belangrijk voor F&L Powerrental. Wij zijn voorloper op het gebied van groene stroom en investeren daar ook in. Met onze accupakketten bespaart u brandstof. Op ons bedrijf laden we de accu’s op met groene stroom of zonne-energie. Winst voor u, voor ons en bovenal voor het milieu..


Eigene Serviceabteilung - rund um die Uhr verfügbar

Alle producten van F&L Powerrental worden in eigen beheer ontworpen, onderhouden en gekeurd. Onze eigen specialisten zorgen voor de periodieke keuringen en het kwaliteitsbeheer. Heeft u technische vragen over de materialen, dan belt u onze servicedienst. Zij zijn 24/7 oproepbaar. U krijgt dan direct een technisch specialist aan de lijn.