Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Hydrozine aggregaat

Uitstootvrij werken en duurzaam opladen met het Hydrozine aggregaat.
Emissieloos bouwen, snel en eenvoudig laden en krachtig aan het werk.

 

Groene stroom

F&L Powerrental is sinds 2022 de eerste aanbieder van het compleet CO2-vrije Hydrozine aggregaat, gebouwd door DENS. Je bent hiermee niet afhankelijk van het stroomnetwerk, laadtijden of van diesel. En laadt hiermee overal en op ieder moment elektrisch materieel mee op.

 

Waarvoor het hydrozine aggregaat

Het emissieloze aggregaat zet Hydrozine – een vloeibare waterstofdrager – om in elektriciteit. Het reformerproces en de omzetting vinden op lage temperaturen plaats, daardoor ontstaan er geen schadelijke stoffen zoals zwaveloxides, stikstofoxides of fijnstof. Je laadt snel en fluisterstil al je geëlektrificeerd materieel, bouwverlichting, pompbemaling of de energievoorziening van je ketenpark op. Niet alleen voldoe je aan de eisen van het klimaatakkoord, maar elektrisch bouwen werkt veel prettiger voor de medewerkers, en houdt overlast voor omwonenden minimaal.

Stabiele stroomvoorziening

Bewust verbruik begint bij inzicht. Met het digitale display lees je realtime hoeveel power je verbruikt, hoeveel energie je opwekt, de hoeveelheid emissies die je bespaard hebt en daarnaast signaleert het als het aggregaat toe is aan een refill.

Ralf van Veen: “Met de hydrozine-generator hebben we een breed inzetbare en stabiele duurzame stroomvoorziening in huis. Bij zon- en windenergie ben je toch afhankelijk van de locatie en weersinvloeden. Hydrozine zorgt voor een veel stabielere stroomvoorziening. Zeker op bouwplaatsen, omdat daar al het materieel ’s nachts geladen wordt.”  

Kosten Hydrozine aggregaat

Wil je emissieloos bouwen met het Hydrozine aggregaat? Je kan het bij ons huren tegen een prijs die vooraf helder is, want je betaalt per kilowattuur (Kkh). De prijs is bijna all-in, alleen de transportkosten komen er nog bij.

Laaggebruikers van 600 – 1500 kWh betalen: €5,63 per kilowattuur

Hooggebruikers van 1500 – 3000 kWh betalen: €3,35 per kilowattuur

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elke vraag is een oplossing waar onze specialisten je graag bij helpen. Ze vertellen je graag meer over het Hydrozine aggregaat en of dit iets voor je kan zijn.