Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Water Oplossingen

Thuis draait u de kraan open en er komt drinkwater uit. Heel logisch. Bij tijdelijke, mobiele watervoorzieningen is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. F&L Powerrental verzorgt hoogwaardige tijdelijke watervoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor complete waternetwerken, aansluitingen voor toilet(groepen), verhuur van waterleidingen, boilers en verschillende wastafels. Onze waterspecialisten denken graag met u mee over de best passende oplossing.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Drinkwater

Tijdelijke drinkwatervoorzieningen moeten aan veel kwaliteitseisen voldoen. F&L Powerrental besteed daarom veel aandacht aan de veiligheid van het drinkwater. Onze drinkwaterleidingen worden altijd grondig en intensief gespoeld. Daarna worden ze gedesinfecteerd en weer gespoeld. We nemen watermonsters en sturen die naar het laboratorium om getest te worden. De watermonsters die we afnemen geven een indicatie van de waterkwaliteit op dat moment. Wij zorgen daarnaast voor een constante kwaliteitsbewaking van de installatie. Drink- en afvalwater worden uiteraard streng gescheiden. Als er op uw locatie geen vaste wateraansluiting is, hebben wij een passende oplossing. We hebben een groot assortiment watertanks, waardoor in de drinkwaterbehoefte kan voorzien. De tanks zijn compleet gedesinfecteerd en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Waterafvoer

Drinkwater Container Ook voor de complete afvoerwater infrastructuur kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse oplossingen voor al uw afvalwater wensen. Zo hebben wij vermaal pompen voor toiletten en wasbakken, barpompen, grote hydrofoorpompen enz wij kunnen hiermee op maat een groot of klein netwerk maken om uw opdracht geheel in te vullen. Wij kunnen indien er geen afvalwater, of riool put is desgewenst ook het geheel opvangen in grote buffers, en deze legen wanneer deze vol dreigen te raken.

Maatwerk

Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons wasbakken, hydrofoor- en perspompen huren. Daarnaast hebben we ook voldoende waterleidingen, afvoerpijpen, koppelstukken etc. U kunt zelfs toiletten en douches huren. Uw project van alle gemakken voorzien.

watercontainers

Drinkwater Container Kijk op onze pagina Water Containers voor een overzicht wat voor oplossingen wij voor u hebben. Zo kunt u een 10ft container huren met een drinkwater buffer erin, of een 10 ft container met een drinkwater buffer en compleet laboratorium om dit drinkwater te monitoren, zodat u er altijd van verzekerd bent dat het gekoeld, en zonder bacterie├źn en verontreiniging is. Wij kunnen deze container op afstand monitoren en zorgen voor het bijvullen naar wens. Kijk op onze pagina Water Containers voor een overzicht wat voor oplossingen wij voor u hebben.

Water Buffers

Drinkwater Container Buffers hebben wij in grote waterzakken, containers, of ibc's. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Kijk op onze pagina Water Buffers voor een overzicht wat voor oplossingen wij voor u hebben.