Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Tijdelijke Water Voorzieningen

Thuis draait u de kraan open en er komt drinkwater uit. Heel logisch. Bij tijdelijke, mobiele watervoorzieningen is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. F&L Powerrental verzorgt hoogwaardige tijdelijke watervoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor complete waternetwerken, aansluitingen voor toilet(groepen), verhuur van waterleidingen, boilers en verschillende wastafels. Onze waterspecialisten denken graag met u mee over de best passende oplossing.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44
Aggregraat 40 kva

Drinkwater

Tijdelijke drinkwatervoorzieningen moeten aan veel kwaliteitseisen voldoen. F&L Powerrental besteed daarom veel aandacht aan de veiligheid van het drinkwater. Onze drinkwaterleidingen worden altijd grondig en intensief gespoeld. Daarna worden ze gedesinfecteerd en weer gespoeld. We nemen watermonsters en sturen die naar het laboratorium om getest te worden. De watermonsters die we afnemen geven een indicatie van de waterkwaliteit op dat moment. Wij zorgen daarnaast voor een constante kwaliteitsbewaking van de installatie. Drink- en afvalwater worden uiteraard streng gescheiden. Als er op uw locatie geen vaste wateraansluiting is, hebben wij een passende oplossing. We hebben een groot assortiment watertanks, waardoor in de drinkwaterbehoefte kan voorzien. De tanks zijn compleet gedesinfecteerd en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Waterafvoer

Ook voor de complete afvoerwater infrastructuur kan u bij ons terrecht. Wij bieden diverse oplossingen voor al uw afvalwater wensen.

Maatwerk

Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons wasbakken, hydrofoor- en perspompen huren. Daarnaast hebben we ook voldoende waterleidingen, afvoerpijpen, koppelstukken etc. U kunt zelfs toiletten en douches huren. Uw project van alle gemakken voorzien.

Watercontainers & Buffers

Water container Water container

Drinkwatercontainers zijn uitgevoerd met geconditioneerd, gedesinfecteerd en gemonitord heerlijk ├ęcht drinkwater. Speciaal voor uw behoefte aan veilig drinkwater op locaties zonder water aansluiting is zijn onze containers perfect in te zetten. Deze complete installatie is zowel standalone als tussen een water netwerk te plaatsen. In de standalone functie kan de drinkwatercontainer functioneren als gekoelde drinkwatertank bij drinkwater tappunten. Dankzij de online monitoring tool kunnen we ervoor zorgdragen dat het drinkwater altijd van de hoogste kwaliteit is. Met de ingebouwde hydrofoor installatie is de container direct aan te sluiten op uw drinkwaternetwerk, ketenpark, nabij toilet groep en voor horeca, etc. De container is tevens uit te breiden waardoor uw voorraad drinkwater toeneemt met 30 kuub betrouwbaar drinkwater. Ideaal voor grote drinkwater wensen of voor een langere periode. Heeft u wel een vaste water aansluiting? Plaats dan de container aan het einde van de drinkwaterleiding. De container zorgt er voor dat er 24-7 een bufferende gedesinfecteerde voorraad is Het getapte/afgenomen water voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen voor drinkwater. De container wordt tevens geconditioneerd waardoor in de winter geen bevriezing optreedt en in de zomer maanden het water op een goede temperatuur blijft. Wanneer er nog meer behoefte is aan water hebben we ook nog een buffer tank bij te bestellen.