Licht huren

Wintertips voor de bouwplaats!

Voor de winter hebben wij een aantal tips met betrekking tot licht, warmte en water! De dagen worden korter en kouder en dat vraagt de aandacht. Hieronder de wintertips voor de bouw.

Licht op de bouwplaats nodig?
De dagen worden weer korter. Licht op de bouwplaats is gemakkelijk te regelen met onze mobiele lichtmasten (met of zonder motor). Deze lichtmasten zijn windbestendig, eenvoudig te verplaatsen en geven voldoende licht om ’s ochtends vroeg of einde middag in het donker veilig te kunnen werken.

Voorkom bevriezing van de water- en/of opstartcontainer
Bij lage temperaturen kan het watersysteem bevriezen en dan kan je de water- of opstartcontainer niet meer gebruiken. Voorkom dit door het 24-uur te laten draaien als het kouder wordt dan 3 graden. Laat ‘s nachts de watercontainer op spanning staan en laat de opstartcontainer aan staan. Zet de container inclusief de kachel dus niet uit in de nacht.

Let op! Wij adviseren tracing of isolering van de leiding, want de leiding kan ook bevriezen. Wil je dit door ons laten doen? Neem dan contact met ons op.

Verwarming
Hoe houd je een tent, bouwkeet of kantoorunit behaaglijk? Hoe voorkom je uitdroging of verkleumde lichaamsdelen tijdens een bouwproject? De juiste temperatuur biedt niet alleen comfort, maar is ook belangrijk voor de veiligheid (en voor de stemming!). Kies voor een elektrische kachel of pak het groots aan met een hvo gestookte kachel.

Tank alleen HVO100
Door de koude temperaturen kan diesel voor problemen zorgen bij je aggregaat. Wil je het aggregaat bijtanken in de koude maanden? Doe dat dan met HVO100 i.p.v. diesel. Dit is beter voor het aggregaat, want zo voorkom je bevriezing en storingen, én beter voor het milieu.

Meer weten over onze wintertips voor de bouw? Interesse in verlichting, kachels of tracing? Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht