Project Wilhelmina Ziekenhuis

Het project Wilhelmina Ziekenhuis in Assen

F&L Powerrental werkt, in opdracht van Buromagnificent, mee aan de snelle opbouw van noodvoorzieningen op het terrein van het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. De harmonieuze samenwerking tussen alle partijen heeft er toe geleid dat bezoekers buiten het ziekenhuis droog en veilig kunnen worden opvangen.

Op 14 maart 2020 werd het team van F&L Powerrental benaderd door Buro Magnificent. Zijn organisatiebureau is al jaren lang de vaste partner van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zijoor organiseren bijzondere events in en rondom het ziekenhuis. Zowel voor medewerkers als externe relaties.

Het WZA had besloten om vergaande maatregelen te treffen om het ziekenhuis te beschermen tegen de naderende Corona pandemie. De organisatie en uitvoering hebben ze hiervan neergelegd bij Buro Magnificent.

F&L Powerrental kreeg de vraag of met gepaste spoed aggregaten en toebehoren klaargezet konden worden voor transport. Wij zijn vanuit Hoogeveen direct in actie gekomen. Kort hierop kregen de collega’s de opdracht om direct richting het Wilhelmina ziekenhuis te vertrekken voor aanvang werkzaamheden.

Na het arriveren werd al snel duidelijk dat dit een bijzondere klus zou gaan worden. Voor de ingang, parkeerterrein en andere diverse locaties enorme tenten opgebouwd door de firma Kinds tentenverhuur. F&L Powerrental kreeg de opdracht deze tenten o.a. te voorzien van stroom en warmte.

Door keihard werken en de fijne samenwerking van alle partijen werd binnen de deadline van 24 uur deze klus geklaard. Alle tenten waren operationeel. Deze tenten zijn gebouwd uit noodzaak om patiënten en gasten op te vangen voor o.a. het testen op COVID-19. Het personeel van het Wilhelmina ziekenhuis keek hun ogen uit toen zij de volgende dag de 68 meter lange triagetent binnen gingen.

Een van de verpleegkundige sprak bij het binnen lopen van deze grote triage tent: “Het voelt onwerkelijk, een soort oorlogsgevoel.” Ook de regionale media en RTV Drenthe schreven lovende recensies over het klaren van deze monsterklus binnen 24uur. Tot op heden blijven we succesvol het WZA ondersteunen met onze aggregaten en het overig materieel. Wij danken dan ook Herbert Jansen van Buro Magnificent en het Wilhelmina ziekenhuis Assen voor het vertrouwen in F&L Powerrental, de fijne samenwerking voor nu en in de toekomst.

Terug naar overzicht