Lichtvoorziening in de winter

Lichtvoorziening in de winter

Lichtvoorziening in de winter is van belang. De dagen worden korter en de nachten langer. Dit betekent dat op de bouwplaats de uren in het daglicht ook steeds minder worden. Onze lichtvoorzieningen zorgen dat er doorgewerkt kan worden op iedere locatie.

CTF 10 Super LED
Wij hebben voor de bouwplaatsen waar al een stroomvoorziening aanwezig handige CTF lichtmasten die op een 230v stroom 16a stroom groep aan te sluiten is en waar 4 stuks 320 watt led verlichting op zit. Hierdoor is een totaal lichtvermogen van 184000 lumen beschikbaar.

Deze lichtmast is mede door zijn lichte gewicht van 385kg met een vorkheftruck makkelijk op zijn plek te zetten. Of met een kraan door de handige hijsogen. De mast reikt tot een hoogte van 10 meter waardoor deze lichtmast voor middelgrote tot grote bouwlocaties geschikt is. Hij is gekeurd voor windsnelheden tot 80 km/h

CUBE+ Super lichtmast
Het compacte design van de nieuwe CUBE+ Super Lichtmast en zijn basis verzekerd je ervan dat hij niet zomaar van zijn plek te halen is of kan weggesleept worden. Het interne slot systeem zorgt ervoor dat de poten niet ingeklapt kunnen worden zonder sleutel.

GTL01 digitale controller
Een digitale controller specifiek gemaakt voor deze toepassing zorgt dat je alle functies van de lichtmast gemakkelijk en zonder problemen kan bedienen.

Top bereikbaar
5 deuren voor een gemakkelijke toegang. 4 grote deuren, deze geven goede toegang tot het technische gedeelte. 1 bovendeur voor gemakkelijk onderhoud van de motor.

Lampen
Kies de lampen die het beste voor u geschikt zijn, wij hebben halogeen 4x 1000W, led, of led flood lights 4x 185W.

Lage voltage LED
The CUBE+ Super blinkt uit in zijn superieure veiligheid en betrouwbaarheid. Alle LED zijn low voltage 48 Volt. geen hoge voltages of externe kabels en  de led drivers zijn beschermd in een sterke behuizing. Veiligheid is belangrijk!

Geschroefd frame
Een geschroefd frame voor een veel betere weerstand tegen trillingen, slijtage en roest. Het biedt de beste betrouwbaarheid en duurzaamheid in de branche.

Vloeistof opvang tank
Een vloeistof opvang tank om elk risico op lekkage op de grond te voorkomen.

Veilige vergrendelingstabilisatoren
Nieuw verstelbaar vergrendelingsysteem ingebed in het machineframe. Een stap voorwaarts ten opzichte van het standaard sluitsysteem van de concurrentie. Geen verwijderbare externe lockers meer: wanneer de deuren van CUBE + Super vergrendeld zijn, is het onmogelijk om van positie te veranderen of zelfs de stabilisatoren te verwijderen.

Voor meer informatie en vragen, neem contact met ons op.

Terug naar overzicht