ISO-gecertificeed kabels en verdeelkasten keuren

F&L Powerrental is ISO gecertificeerd

Met trots kunnen wij melden dat F&L Powerrental sinds zomer 2022 ISO gecertificeerd is met: ISO 9001 en ISO 14001. Met de certificeringen laten we zien dat F&L Powerrental in staat is te voldoen aan de internationale eisen van klant, milieu en wet- en regelgeving. En dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering.

Ralph van Veen: “Dit is een mooie stap in de groei en professionalisering van ons bedrijf. Met het behalen van de ISO borgen wij dat we kwalitatieve producten en diensten aanbieden en het milieu willen beschermen.”

  • ISO 9001: het is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is eenmaatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in onze organisatie.
  • ISO 14001: dit is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

NEN-normen

Naast de ISO certificering werken wij volgens de NEN-normen (Nederlandse en Europese normen). Ons materiaal wordt bijvoorbeeld gekeurd op basis van NEN 1010 en daaraan gerelateerde NEN 3140. De kwaliteit van de energievoorzieningen kunnen wij garanderen doordat al onze machines volgens wetgeving NEN 3140 worden gekeurd en voldoen aan de wettelijke normen en eisen. Een team van externe veiligheidsdeskundige doen een jaarlijkse audit op onze kwaliteitswaarborg systemen op het gebied van arbo, Milieu, ADR, VCA en ISO.

Op de foto zie je onze nieuwste machine waarmee wij kabels en verdeelkasten keuren.

Terug naar overzicht