F&L Powerrental doet overname van TWT

F&L Powerrental doet overname van TWT. Bij F&L Powerrental is verhuur van tijdelijk stroom altijd de hoofdmotor geweest met daaronder de onderdelen water, warmte en licht. Dat gaat nu veranderen, want F&L Powerrental heeft sinds 1 juli 2022 TWT Verhuur uit Limburg overgenomen. TWT is uniek vanwege haar complete dienstverlening in tijdelijke watertechniek en sanitaire voorzieningen.

TWT is een sterke aanvulling voor F&L Powerrental en biedt ons de mogelijkheid tot groei en uitbreiding op het gebied van water, doordat we nu een team van waterspecialisten met jarenlange ervaring in huis hebben gehaald. Daarnaast hebben we een landelijke dekking met onze vestigingen in: Heinenoord, Hoogeveen en Tegelen.

Ralph van Veen, directeur van F&L Powerrental: “Ik ben blij dat de overname helemaal rond is. Een tijd geleden ben ik in contact gekomen met Wim Roulaux, directeur van TWT, en dat klikte direct heel goed. Het is dan ook fijn dat hier een mooie samenwerking uit voort is gekomen. Wim zal betrokken blijven bij de organisatie. Water was bij ons altijd het tweede product, het was niet zo groot als het verhuren van tijdelijke stroomoplossingen. Nu staan deze onderdelen gelijkwaardig in de markt en kunnen we de hoge kwaliteit blijven borgen. Dit is een mooie ontwikkeling voor F&L Powerrental.”

Wim Roulaux van TWT vult aan: “12.5 jaar geleden ben ik TWT begonnen met één opdracht, en nu bieden we het totale pakket aan van water aan- en afvoer met daarbij producten die aangesloten kunnen worden op de leidingen, zoals douches, toiletten en wastafels. Om TWT op een positieve manier verder te laten groeien ben ik blij dat de overname heeft plaatsgevonden. Ik had het beste gevoel bij Ralph en als twee ondernemers hebben we de overname op een respectvolle en prettige manier ingestoken. Ik had mij eerlijk niet beter kunnen voorstellen. Het is een mooie aanvulling voor beide partijen en we kunnen elkaar alleen maar versterken.”

Over TWT Verhuur
Tijdelijke Water Techniek is gevestigd in Limburg en plaatst, verkoopt en verhuurt alles wat nodig is voor schoon en veilig drinkwater op alle soorten evenementen, expo’s en in de industrie, waaronder mobiele sanitaire voorzieningen. TWT Verhuur verzorgt niet alleen de aanvoer van zuiver water, maar ook de afvoer van toiletwater, levering van bars en wasbakken en alle benodigde sanitaire voorzieningen zoals wasplaatsen, mobiele douches en toiletunits. Meer informatie is hier te vinden.

Terug naar overzicht