Team Infra bij BestKeptSecret

Het verhaal achter de succesvolle samenwerking tussen F&L Powerrental en Team Infra

In gesprek met David Dik (projectmanager), Martijn Wezenberg (mede-eigenaar) van Team Infra en Ramon Andriessen (Manager Events) van F&L Powerrental.

Bij F&L Powerrental werken we al jaren samen met Team Infra, een partnerschap dat zijn wortels heeft in gezamenlijke projecten voor festivals zoals Best Kept Secret. Wat begon als een samenwerking tussen individuele freelancers, is inmiddels uitgegroeid tot een strategisch partnerschap dat onze krachten bundelt voor de grootste evenementen in Nederland, België en Duitsland. Onze samenwerking draait niet alleen om het leveren van stroom en water; het is een gezamenlijke inzet om evenementen vlekkeloos en duurzaam te laten verlopen.  

Hoe het begon: Een organische samenwerking 

De samenwerking tussen F&L Powerrental en TeamInfra begon ongeveer 14 jaar geleden. “We werkten samen aan projecten voor festivals zoals Into the Great Wide Open en Bevrijdingsdag.” vertelt Martijn Wezenbrerg, mede-eigenaar van Team Infra. F&L Powerrental als tijdelijke stroom en water leverancier en Team Infra als specialist op het gebied van tijdelijke infrastructuren. “In die tijd ontstond er een visie: we wilden niet alleen de technische middelen leveren, maar ook meedenken over hoe we deze zo efficiënt mogelijk konden inzetten. Vanuit die gedachte was het logisch om verder te gaan met F&L Powerrental, omdat zij de enige partij zijn die zowel stroom als water levert in Nederland.”  

Deze gedeelde aanpak bleek al snel succesvol. Vanaf het eerste moment was er een klik, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. “Team Infra, gespecialiseerd in de productievoorbereiding en uitvoering op locatie, heeft veel technische kennis, terwijl F&L Powerrental bekendstaat om zijn overzichtelijke en makkelijk te hanteren apparatuur. Deze combinatie heeft gezorgd voor vele succesvolle evenementen en tevreden klanten” vertelt Ramon Andriessen, manager events bij F&L Powerrental.  

Team Infra met aggregaat F&L Powerental

Het beste van twee werelden 

“Wat onze samenwerking zo sterk maakt, is dat we elkaar aanvullen” vertelt David Dik, projectmanager bij Team Infra. “F&L Powerrental levert niet alleen apparatuur, maar ook expertise op het gebied van stroomvoorziening en watermanagement. Hun materiaal is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Onze monteurs genieten van het werken met de apparatuur van F&L Powerrental, omdat het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Alles is ontworpen om verplaatsbaar en praktisch te zijn, en dat wordt gewaardeerd.” 

Ramon vertelt waar volgens hem het beste van twee werelden tot uiting komt. “Team Infra neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoer op locatie. Ze denken mee in het voorproces en zorgen ervoor dat stroom- en waterplannen zo efficiënt mogelijk worden uitgewerkt en uitgevoerd. Dit doen wij zelf ook, maar zeker voor grotere projecten zoals BestKeptSecret zetten we Team Infra in. Dit wordt ondersteund door hun jarenlange ervaring in productie en planning.”  

“Een belangrijk voordeel van onze samenwerking is dat we constant naar elkaar luisteren en elkaar laten groeien. Team Infra geeft waardevolle feedback over ons materiaal, en wij gebruiken die input om onze producten verder te verbeteren. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen en dat beide bedrijven blijven innoveren.” vertelt Ramon. 

Succesverhalen: Best Kept Secret en meer 

Een van de hoogtepunten van onze samenwerking is onze betrokkenheid bij Best Kept Secret, een driedaags muziekfestival in Nederland. “F&L Powerrental is verantwoordelijk voor de volledige stroomvoorziening van zowel de camping, als tot de stages tot de horecagelegenheden, waarbij Team Infra de uitvoering op locatie verzorgt. Deze samenwerking heeft geleidt tot soepele, probleemloze edities van het festival, waarin alles van begin tot eind naadloos verloopt.” aldus Ramon.  

Andere succesvolle projecten waar we samen aan hebben gewerkt zijn onder meer Royal Park en Central Park in Utrecht. Deze festivals zijn jaar na jaar een groot succes dankzij de zorgvuldige voorbereiding en uitvoering door beide teams. 

Aggregaten F&L Powerrental bij BestKeptSecret

Efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid 

Onze samenwerking zorgt voor meetbare voordelen voor klanten.Dankzij onze gecombineerde expertise kunnen we niet alleen efficiënter werken, maar ook de kwaliteit van onze diensten verhogen” vertelt Martijn. Dit resulteert in minder storingen en een snellere opbouw en afbouw van evenementen. Ramon vult aan: “Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol in onze samenwerking. We investeren voortdurend in milieuvriendelijke technologieën, zoals groene stroomoplossingen en efficiënter transport van apparatuur, om onze impact op het milieu te minimaliseren. 

Samenwerking F&L Powerrental met Team Infra

Blik op de toekomst 

De samenwerking tussen F&L Powerrental en Team Infra blijft zich ontwikkelen. Naast BestKeptSecret hebben we nog een tal aan evenementen en festivals op de planning staan de komende jaren. We kijken ernaar uit om nieuwe technologieën en werkwijzen te introduceren die onze gezamenlijke dienstverlening nog verder verbeteren.  

Samen hebben we al veel bereikt, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer mooie projecten te realiseren. 

Dit artikel is geschreven door F&L Powerrental in samenwerking met Team Infra. 

Terug naar overzicht