Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental levert oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening van hoogstaande kwaliteit. Wij verhuren aggregraten, stroomnetwerken, waternetwerken en nog veel meer. Wij lopen graag voorop met de nieuwste technieken, zodoende zijn wij altijd in beweging en op zoek naar nieuwe uitdagingen. De slogan past dan ook goed bij ons "Of het nu een evenement is of een infraproject: ‘The show must go on!’

Allround medewerker / Yardman (M/V) - Omgeving Rotterdam

Allround medewerker / Yardman (M/V)
Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslag en de staat van het materieel in de werkplaats en op het terrein. Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek is een pre maar werkhouding is bij ons belangrijker. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar hierbij staat veiligheid voorop.

Dieselmonteur / Elektromonteur - Omgeving Rotterdam

Dieselmonteur / Elektromonteur
Je gaat werken aan het onderhoud aan diesel aangedreven materieel, waaronder, generatoren, lichtmasten. Je weet storingen op te sporen en verhelpt deze eventueel op locatie bij de klant en/of in de werkplaats. Je helpt bij het aansluiten van materieel op locatie aan.

Over Ons

Magazijnmedewerker

Vacature magazijnmedewerker
Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die graag aan de slag wil gaan in de veelzijdige functie van magazijnmedewerker.

Medewerker Markt

Vacature Markt - ochtend en eind middag
Voor ons project op de Rotterdamse Warenmarkten zoeken wij nog iemand die ons team wilt komen versterken, dit gaat om diverse dagen in de week en voor alleen de ochtend en middag, dus makkelijk combineerbaar met andere werkzaamheden, of studie / opleiding.