Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental is een snelgroeiend familiebedrijf in Stroom-, Water, Warmte, en Lichtvoorzieningen in Evenementen en bouw. Het bedrijf is de afgelopen jaren gespecialiseerd in groene, duurzame voorzieningen. Het belang van de klant staat voorop, meedenken in oplossingen en besparingen. F&L staat voor hoge kwaliteit, het nakomen van afspraken en voor het meedenken met de klant. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen die voor zowel de klant als voor F&L voordelig en duurzaam zijn.

Commercieel Medewerker (M/V) - Omgeving Hoogeveen

Commercieel Medewerker
Vanuit de vestiging in Hoogeveen heeft F&L inmiddels een nieuwe afzetregio gecreƫerd. Als commercieel medewerker ga jij zorgen voor meer opdrachten in de regio Noord en Oost Nederland. Zowel in de evenementen als in de bouw/infra sector.


Allround medewerker / Yardman (M/V) - Omgeving Rotterdam

Allround medewerker / Yardman (M/V)
Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslag en de staat van het materieel in de werkplaats en op het terrein. Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek is een pre maar werkhouding is bij ons belangrijker. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar hierbij staat veiligheid voorop.


Project Manager (M/V) - Omgeving Rotterdam

Project Manager (M/V)
Als Project Manager ben je de schakel tussen de klant en de uitvoer. Je zorgt ervoor dat het project van offerte tot en met eindfacturatie goed verloopt. Dit zal voor evenementen zijn, maar ook voor grotere bouwprojecten.


Dieselmonteur / Elektromonteur (M/V) - Omgeving Rotterdam

Dieselmonteur / Elektromonteur
Je gaat werken aan het onderhoud aan diesel aangedreven materieel, waaronder, generatoren, lichtmasten. Je weet storingen op te sporen en verhelpt deze eventueel op locatie bij de klant en/of in de werkplaats. Je helpt bij het aansluiten van materieel op locatie aan.


Magazijnmedewerker (M/V) - Omgeving Rotterdam

Vacature magazijnmedewerker
Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die graag aan de slag wil gaan in de veelzijdige functie van magazijnmedewerker.


Medewerker Markt (M/V) - Omgeving Rotterdam

Vacature Markt - ochtend en eind middag
Voor ons project op de Rotterdamse Warenmarkten zoeken wij nog iemand die ons team wilt komen versterken, dit gaat om diverse dagen in de week en voor alleen de ochtend en middag, dus makkelijk combineerbaar met andere werkzaamheden, of studie / opleiding.