Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Warmte Verhuur

Wij hebben voor iedere locatie een passende warmtebron. Een fabriekshal of aluhal vraagt om een groot verwarmingsvermogen, zoals onze dieselkachels. Voor kleine ruimtes hebben we eenvoudigere oplossingen, zoals elektrische kachels. U kunt ook kiezen voor de aangename stralingswarmte van infraroodkachels.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Ruime keuze

Diesel kachel Of het nu zomer of winter is, een aangename temperatuur is altijd gewenst. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. Van dieselkachel tot elektrische kachel. Uw project van alle gemakken voorzien. Neem contact op met de specialisten van F&L Powerrental voor een passend klimaatadvies.

Kwaliteit, gemak en warmte

Onze uitblaaskasten zijn speciaal ontwikkeld om de warme lucht optimaal over de ruimte te verdelen. Ze sluiten perfect aan op uw hoge kwaliteitseisen. De thermostaat schakelt de kachel zelf aan en uit. U heeft er geen omkijken naar. Onze dieselkachels zijn extra zuinig in hun dieselverbruik en dat is beter voor het milieu.

Verwarmings units

Electrische Verwarming Warmte Aansluiting Vermogen
Elektrische verwarmings unit 3 kW Schuko 230 volt
Elektrische verwarmings unit 12 KW 32 Amp 5-P CEE 400 volt
Elektrische verwarmings unit 18 KW 32 Amp 5-P-CEE 400 volt
Infrarood verwarmings unit 1300 watt schuko 230 volt
Luchtgordijn verwarmings unit 15 KW 32 Amp 5-P-CEE 400 volt