Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental is een snelgroeiend familiebedrijf in Stroom-, Water, Warmte, en Lichtvoorzieningen in Evenementen en bouw. Het bedrijf is de afgelopen jaren gespecialiseerd in groene, duurzame voorzieningen. Het belang van de klant staat voorop, meedenken in oplossingen en besparingen. F&L staat voor hoge kwaliteit, het nakomen van afspraken en voor het meedenken met de klant. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen die voor zowel de klant als voor F&L voordelig en duurzaam zijn.


Project Manager (M/V) - Omgeving Rotterdam

Project Manager (M/V)
Als Project Manager ben je de schakel tussen de klant en de uitvoer. Je zorgt ervoor dat het project van offerte tot en met eindfacturatie goed verloopt. Dit zal voor evenementen zijn, maar ook voor grotere bouwprojecten.


Dieselmonteur / Elektromonteur (M/V) - Omgeving Rotterdam

Dieselmonteur / Elektromonteur
Je gaat werken aan het onderhoud aan diesel aangedreven materieel, waaronder, generatoren, lichtmasten. Je weet storingen op te sporen en verhelpt deze eventueel op locatie bij de klant en/of in de werkplaats. Je helpt bij het aansluiten van materieel op locatie aan.


Magazijnmedewerker (M/V) - Omgeving Rotterdam

Vacature magazijnmedewerker
Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die graag aan de slag wil gaan in de veelzijdige functie van magazijnmedewerker.