Telefoon: 010 - 414 68 44

Werken bij F&L PowerRental

F&L Powerrental levert oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening van hoogstaande kwaliteit. Wij verhuren aggregraten, stroomnetwerken, waternetwerken en nog veel meer. Wij lopen graag voorop met de nieuwste technieken, zodoende zijn wij altijd in beweging en op zoek naar nieuwe uitdagingen. De slogan past dan ook goed bij ons "Of het nu een evenement is of een infraproject: ‘The show must go on!’

Allround medewerker / Yardman (M/V) Vervuld!

Allround medewerker / Yardman (M/V) Vervuld!
Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslag en de staat van het materieel in de werkplaats en op het terrein. Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek is een pre maar werkhouding is bij ons belangrijker. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar hierbij staat veiligheid voorop.

Dieselmonteur / Electromonteur

Dieselmonteur / Eectromonteur
Je gaat werken aan het onderhoud aan diesel aangedreven materieel, waaronder, generatoren, lichtmasten. Je weet storingen op te sporen en verhelpt deze eventueel op locatie bij de klant en/of in de werkplaats. Je helpt bij het aansluiten van materieel op locatie aan.

Over Ons

Magazijnmedewerker

Vacature magazijnmedewerker Vervuld!
Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die graag aan de slag wil gaan in de veelzijdige functie van magazijnmedewerker.