Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Noodvoorzieningen

F&L Powerrental levert snel oplossingen voor tijdelijke Stroom & Water voorzieningen van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee over de best passende mogelijkheid voor uw project. U wilt de optimale stroomvoorzieningen die aansluit bij uw specifieke wensen, wij weten wat u nodig heeft .

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

HAND FOAM CLEANER

Over Ons Zeer robuuste hand sanitizer voor intensief gebruik. De volledig mechanische sanitizer wordt bediend door middel van een voetpedaal, waardoor er geen stroomvoorzienig benodigd is. De dosering van maar 1 ml. zorgt voor schone handen én gebruik tot 5000 desinfecties per eenheid.


Meer informatie

Belangrijkste kenmerken

  • * Huidvriendelijk en pH-neutraal
  • * 100% biologisch (EcoLabel)
  • * Vergelijkbaar met 80% alcohol
  • * Vegan en Halal
  • * Kent geen opslagrestricties
  • * Geen houdbaarheidsdatum
  • * Volledig vervaardigd uit RVS
  • * Bediening met voetpedaal
  • * Geen stroomvoorziening nodig

Foam Desinfectiemiddel

Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en 100% biologisch. De foam heeft dezelfde desinfecterende werking als 80% alcohol maar droogt de huid niet uit. oor toevoeging van Jojoba olie wordt de vochtbalans gereguleerd en de huid gehydrateerd. Een prachtig natuurlijk antioxidant met vitamine E en belangrijke vetzuren. Één vijf liter jerrycan is goed voor 5000 keer desinfecteren.

Stroomvoorziening

Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien. en snel geleverd door heel Nederland!

Aggregaten

Agregaat 40 kVA

Aggregaten leveren wij inclusief aardepen en kabel.
Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd.
Voor uw gemoedsrust en maximale draaiuren raden wij aan een externe tank bij te bestellen.

Bel ons omgeving Zuid-Holland 010 - 414 68 44

Bel ons omgeving Drenthe 0528 - 745 741