Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Lichtvoorziening in de winter

De dagen worden korter, de nachten langer dit betekent dat op de bouwplaats de uren in het dag licht ook steeds minder worden.  Onze lichtvoorzieningen zorgen dat er doorgewerkt kan worden op iedere locatie.

Licht in de winter

De dagen worden korter, de nachten langer dit betekent dat op de bouwplaats de uren in het dag licht ook steeds minder worden. 

Onze lichtvoorzieningen zorgen dat er doorgewerkt kan worden op iedere locatie.CTF 10 Super LED

Wij hebben voor de bouwplaatsen waar al een stroomvoorziening aanwezig handige CTF lichtmasten die op een 230v stroom 16a stroom groep aan te sluiten is en waar 4 stuks 320 watt led verlichting op zit.
Hierdoor is er een totaal lichtvermogen van 184000 lumen beschikbaar.
Deze lichtmast is mede door zijn lichte gewicht van 385kg met een vorkheftruck makkelijk op zijn plek te zetten of met een kraan door de handige hijsogen.

de mast reikt tot een hoogte van 10 meter. waardoor deze lichtmast voor middelgrote tot grote bouwlocaties geschikt is.
en is gekeurd voor windsnelheden tot 80 km/h

CUBE+ Super lichtmast

Het compacte design van de nieuwe CUBE+ Super Lichtmast en zijn basis verzekerd u ervan dat hij niet zomaar van zijn plek te halen is of kan weggesleept worden, het interne slot systeem zorgt ervoor dat de poten niet ingeklapt kunnen worden zonder sleutel.

GTL01 digitale controller

Een digitale controller specifiek gemaakt voor deze toepassing zorgt dat u alle functies van de lichtmast gemakkelijk en zonder problemen kan bedienen. 

Top bereikbaar

5 deuren voor een gemakkelijke toegang: 4 grote deuren, geven goede toegang tot het technische gedeelte, 1 boven deur voor gemakkelijk onderhoud van de motor. 

Lampen

Kies de lampen die het beste voor u geschikt zijn, wij hebben halogeen 4x 1000W, led, of led flood lights 4x 185W.

Lage voltage LED

The CUBE+ Super blinkt uit in zijn superieure veiligheid en betrouwbaarheid. Alle LED zijn low voltage 48 Volt. geen hoge voltages of externe kabels en  de led drivers zijn beschermd in een sterke behuizing. Veiligheid is belangrijk! 

Geschroefd frame

Een geschroefd frame voor een veel betere weerstand tegen trillingen, slijtage en roest. Het biedt de beste betrouwbaarheid en duurzaamheid in de branche.

Vloeistof opvang tank 

Een vloeistof opvang tank om elk risico op lekkage op de grond te voorkomen.

Veilige vergrendelingsstabilisatoren

Nieuw verstelbaar vergrendelingssysteem ingebed in het machineframe. Een stap voorwaarts ten opzichte van het standaard sluitsysteem van de concurrentie. Geen verwijderbare externe lockers meer: wanneer de deuren van CUBE + Super vergrendeld zijn, is het onmogelijk om van positie te veranderen of zelfs de stabilisatoren te verwijderen.