Telefoon: 010 - 414 68 44

Diensten

F&L Powerrental levert oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee over de best passende mogelijkheid voor uw project. U wilt de optimale stroomvoorzieningen die aansluit bij uw specifieke wensen, wij weten wat u nodig heeft . Of het nu een evenement is of een infraproject: ‘The show must go on!’

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44

Extra diesel voorraad

F&L Powerrental gelooft in slimme oplossingen. Wij zijn energieleverancier. Wij komen met oplossingen op maat. Vaak is het gebruik van aggregaten helaas onvermijdelijk. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door aggregaten te bieden die werken op GTL Fuel Save Diesel en biobrandstof. Biobrandstof heeft minder emissies, zoals de uitstoot van stikstofoxiden, zwavel en is geurloos. In combinatie met biobrandstof en roetfi lter kunnen wij de uitstoot reduceren tot 99,9%. Wij geloven in duurzaamheid en een schonere wereld. Ons assortiment is hierop afgestemd. U kunt accupakketten huren met verschillende vermogens. Deze kunnen afhankelijk van uw stroombehoefte geschakeld worden met onze zonnepanelen, aggregaten of netspanning. De accupakketten worden met groene stroom geladen.

Externe Tank

Over Ons

Onze aggregaten worden altijd vol getankt afgeleverd. Mocht u desondanks niet genoeg hebben aan de inhoud van de betreffende aggregraat dan adviseren wij een externe tank ernaast te laten zetten.
zo kunt u door blijven draaien en heeft u tijd voor belangrijkere zaken.