Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Bouw & Industrie

F&L Powerrental heeft integrale oplossingen voor bedrijven die actief bezig zijn in de grond-, weg- en waterbouw. F&L Powerrental is een betrouwbare partner voor overheid en het bedrijfsleven. Door onze integrale aanpak zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair verhuurbedrijf. Met kennis en ervaring in diverse werkvelden en daardoor breed inzetbaar. Steeds vaker leveren we totaalconcepten. Zo ontzorgen we onze opdrachtgever volledig; van ontwerp tot en met oplevering.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag.

010 - 414 68 44

Groen en duurzaam

Accusysteem F&L Powerrental heeft integrale oplossingen voor bedrijven die actief bezig zijn in de grond-, weg- en waterbouw. F&L Powerrental is een betrouwbare partner voor overheid en het bedrijfsleven. Door onze integrale aanpak zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair verhuurbedrijf. Met kennis en ervaring in diverse werkvelden en daardoor breed inzetbaar. Steeds vaker leveren we totaalconcepten. Zo ontzorgen we onze opdrachtgever volledig; van ontwerp tot en met oplevering. Vaak is het gebruik van aggregaten helaas onvermijdelijk. We proberen zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken door aggregaten te bieden die werken op GTL Fuel Save Diesel en biobrandstof. Biobrandstof heeft minder emissies, zoals de uitstoot van stikstofoxiden, zwavel en is geurloos. In combinatie met biobrandstof en roetfilter kunnen wij de uitstoot reduceren tot 99,9%. Wij geloven in duurzaamheid en een schonere wereld. Ons assortiment is hierop afgestemd. U kunt accupakketten huren met verschillende vermogens. Deze kunnen afhankelijk van uw stroombehoefte geschakeld worden met onze zonnepanelen, aggregaten of netspanning.

Maatwerk

Over Ons Stroom is vaak een eerste behoefte. Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse stroomvoorzieningen huren. Van synchroonset tot een compacte 3KVA, van powerlock bekabeling tot een shuko steker. Uw project van alle gemakken voorzien.

Veiligheidspanning

Onze specialisten informeren u graag naar de mogelijheden voor veilige spanning op uw locatie.

Verlichting op uw locatie

Lichtmasten met of zonder agregaat

Wij hebben diverse oplossingen met betrekking voor licht op locatie, zo hebben wij lichtmasten met of zonder aggregaat. Wij hebben terreinverlichting, tijdelijke kantoorverlichting.
Of wilt u uw complete bouwplaats verlicht hebben.
Wij hebben het!