Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Het project Wilhelmina Ziekenhuis in Assen

F&L Powerrental werkt mee in opdracht van Buromagnificent  aan snelle opbouw van noodvoorzieningen op het terrein van het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Deze snelle operatie en harmonieuze samenwerking tussen alle partijen heeft er toe geleid dat t bezoekers buiten het ziekenhuis droog en veilig kunnen worden opvangen alvorens naar binnen te gaan.

Op 14 maart 2020  werd het team van F&L Powerrental benaderd door Herbert Jansen eigenaar van Buro Magnificent. Zijn organisatiebureau is al jaren lang de vaste partner van het Ziekenhuis in Assen voor het organiseren bijzondere events in en rondom het ziekenhuis, zowel voor medewerkers als externe relaties.

Kort hiervoor had het WZA besloten om vergaande maatregelen te treffen om het ziekenhuis te beschermen tegen de naderende Corona pandemie en de organisatie en uitvoering hiervan neer te leggen bij Buro Magnificent .

F&L Powerrental  kreeg de vraag of we met gepaste spoed aggregaten en toebehoren klaar konden zetten voor transport richting het Noorden van Nederland, met bestemming Assen. Het team van F&L Powerrental vestiging Hoogeveen is direct in actie gekomen en kort hierop kregen de collega’s de opdracht van Herbert om direct richting het Wilhelmina ziekenhuis te vertrekken voor aanvang werkzaamheden.

Na het arriveren ter plaatse werd al snel duidelijk dat dit een bijzondere klus zou gaan worden. Ter voorbereiding op de naderende Corona  werden er o.a. voor de ingang, parkeerterrein en andere diverse locaties enorme tenten opgebouwd door de firma Kinds tentenverhuur.  F&L Powerrental kreeg de mooie opdracht deze tenten o.a. te voorzien van stroom en warmte.

Door keihard werken en de fijne samenwerking van alle partijen werd binnen de deadline van 24 uur deze schitterende mega klus geklaard en waren alle tenten direct operationeel. Deze tenten zijn gebouwd uit noodzaak om patiënten en gasten op te vangen voor o.a. het testen op COVID-19. Het personeel van het Wilhelmina ziekenhuis keek hun ogen uit toen zij de volgende dag gezamenlijk de 68 meter lange triagetent binnen gingen voor inrichten van hun tijdelijke werkplek. Een van de verpleegkundige sprak bij het binnen lopen van deze grote triage tent: “Het voelt onwerkelijk, een soort oorlogsgevoel. Ook de regionale media en RTV Drenthe waren aanwezig en schreven lovende recensies over het klaren van deze monsterklus binnen 24uur en de uitstekende samenwerking tussen alle partijen. Tot op heden blijven we succesvol het WZA ondersteunen met onze aggregaten en het overig materieel en danken wij dan ook Herbert Jansen van Buro Magnificent en het Wilhelmina ziekenhuis Assen voor het vertrouwen in F&L Powerrental, de fijne samenwerking voor nu en in de toekomst. 


© drone foto Wilhelminaziekenhuis www.rancovanbergeijk.nl