Contact
Heinenoord
010 – 414 68 44

Hoogeveen
0528 – 745 741

Mail:
info@powerrental.nl

Hydrozine aggregaat

Uitstootvrij werken en duurzaam opladen met het hydrozine aggregaat. Met het hydrozine aggregaat heb je een emissieloze stroomvoorziening waarmee je snel en eenvoudig kan laden.

 

Groene stroom

F&L Powerrental is sinds 2022 de eerste aanbieder van het compleet CO2-vrije Hydrozine aggregaat, gebouwd door DENS. Je bent hiermee niet afhankelijk van het stroomnetwerk, laadtijden of van diesel. En laadt hiermee overal en op ieder moment elektrisch materieel mee op.

 

Waarvoor het hydrozine aggregaat

Het emissieloze aggregaat zet Hydrozine – een vloeibare waterstofdrager – om in elektriciteit. Het reformerproces en de omzetting vinden op lage temperaturen plaats, daardoor ontstaan er geen schadelijke stoffen zoals zwaveloxides, stikstofoxides of fijnstof. Je laadt snel en fluisterstil al je geëlektrificeerd materieel, bouwverlichting, pompbemaling of de energievoorziening van je ketenpark op. Niet alleen voldoe je aan de eisen van het klimaatakkoord, maar elektrisch bouwen werkt veel prettiger voor de medewerkers, en houdt overlast voor omwonenden minimaal.

Tankwagens in plaats van gasflessen

De hydrozine-aggregaat maakt gebruik van de vloeibare waterstofdrager hydrozine, wat in tegenstelling tot traditioneel waterstof onder druk, geen druktanks en (wisselen van) gasflessen vereist. De waterstof wordt namelijk geleverd in een tankwagen. Dit is logistiek gezien zeer gunstig voor het leveren van stroom op bouwplaatsen die lastig te bereiken zijn. Een bijkomend voordeel is dat voor hydrozine aggregaten geen extra vergunningen nodig zijn.
Op het moment dat F&L in het interne systeem ziet dat de waterstof moet worden bijgevuld, is er al een tankwagen naar je onderweg.

Stabiele stroomvoorziening

Bewust verbruik begint bij inzicht. Met het digitale display lees je realtime hoeveel power je verbruikt, hoeveel energie je opwekt, de hoeveelheid emissies die je bespaard hebt en daarnaast signaleert het als het aggregaat toe is aan een refill.

Ralf van Veen: “Met de hydrozine-generator hebben we een breed inzetbare en stabiele duurzame stroomvoorziening in huis. Bij zon- en windenergie ben je toch afhankelijk van de locatie en weersinvloeden. Hydrozine zorgt voor een veel stabielere stroomvoorziening. Zeker op bouwplaatsen, omdat daar al het materieel ’s nachts geladen wordt.”  

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een hydrozine aggregaat? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project of evenement.

Laat F&L Powerrental jouw betrouwbare partner zijn voor al je mobiele energieprojecten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Offerte formulier

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Indien aanwezig kan je hier een plattegrond of stroomplan uploaden voor de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.