Telefoon Rotterdam: 010 - 414 68 44 Telefoon Hoogeveen: 0528 - 745 741

Corona Maatregelen & Onze Continuïteit

F&L Powerrental is ook in deze tijd goed bereikbaar. Voor de Covid-19 pandemie hebben we extra maatregelen genomen en afspraken gemaakt. En werken wij volgens de regels van het RIVM.

Hieronder leest u onze maatregelen.

Maatregelen

F&L Powerrental heeft het welzijn van personeel en klanten hoog staan, daarom volgen wij alle dagelijks ontwikkelingen en overleggen we regelmatig met elkaar of er aanpassingen nodig zijn. Dagelijks zijn wij bezig om te bekijken waar wij u mee kunnen helpen op het gebied van drinkwater, stroom en extra hygiëne. Maar ook aan nieuwe oplossingen die vandaag de dag nodig zijn. Denk aan onze Hand Foam Cleaner, en onze mobiele handwaspunten.

Continuïteit van onze dienstverlening

F&L Powerrental blijft bereikbaar voor iedereen, ondanks onze maatregelen op onze locaties zijn wij "gewoon" aan het werk, u kunt ons altijd contacteren voor uw stroom behoefte, water voorziening, wasbakken, accu containers, en alles wat we in ons assortiment hebben. Ook kunt u ons altijd bereiken als u wilt brainstormen over een project of uitdaging.

Kantoorpersoneel

Ons kantoor is tijdens kantooruren volledig bereikbaar waardoor wij door het stellen van gerichte vragen uw behoefte eenvoudig en snel in kaart kunnen brengen. Mochten wij onze klanten bezoeken doen wij dat en volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Magazijn

Ons magazijn personeel heeft duidelijke instructies gehad om bij afhalen van goederen deze klaar te zetten voor de klant, en deze zonder klant contact in te laden. Onze goederen die terug komen van een project zullen grondig gereinigd worden zodat deze weer veilig inzetbaar zijn voor het volgende project.

Storingen en storingsmonteurs

Over Ons

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle machines tip top in orde zijn mocht er onverhoopt een storing zijn komt onze storingsmonteur ter plaatse, dit zal in overleg met kantoor worden bepaald en er zal worden gevraagd of de monteur goed bij onze machines terecht kan zonder klant contact. Onze monteurs hebben alles bij hun om handen te wassen en voorzorgsmaatregelen te nemen.