Telefoon: 010 - 414 68 44

Lichtmasten Verhuur

Lichtmasten met HQI of Led verlichting

Verlichting zorgt voor overzicht, veiligheid en gemak. Mobiele lichtmasten zijn ideaal, bijvoorbeeld om looppaden uit te lichten, langs het spoor tijdens werkzaamheden of om bouwterreinen te verlichten en te beveiligen. Naast buitenverlichting hebben we ook werklicht voor binnen. Zo kunnen uw medewerkers ook op de (tijdelijke) werkplaats onder de juiste verlichting werken. Zien wat er gebeurt, zien wat u doet.

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons weten!
We helpen u graag

010 - 414 68 44
Lichtmast

Groen licht

Duurzaamheid en een schoon milieu krijgen het groene licht. Wij hebben een groot assortiment aan energievriendelijk verlichting waaronder LED nooduitjes, LED priklicht, LED lichtmasten. Alle lichtmasten zijn uitgerust met schemer- en/of tijdschakelaars en energiezuinige lichtarmaturen. Zo kunt u het licht op uw locatie naar eigen wens en energiezuinig inzetten. Licht hoeft immers niet te branden als het niet nodig is.


Brandblusser

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Naast brandblussers kunt u bij F&L Powerrental ook terecht voor een lichtnoodplan. Wij wijzen u een veilige route met onze noodverlichting. Denk naast het uitlichten van de noodroute ook aan struikelgevaar. De grote voorraad aan rubbermatten en yellow jackets van F&L Powerrental bieden een oplossing voor elke kabel- en/of leidingoverbrugging.


Maatwerk

Elk project is anders en stelt andere eisen. In het magazijn van F&L Powerrental vindt u een grote voorraad aan materieel. Voor elke tijdelijke infrastructuur bieden wij een passende oplossing. U kunt bij ons diverse soorten verlichting huren. Uw project van alle gemakken voorzien.